­ Teamsponsor | Witte van Moort - KNHS

Teamsponsor | Witte van Moort

Witte van Moort (WVM) is de sponsor van de TeamNL Para-dressuurruiters. Het rijke verleden van Witte van Moort is begonnen in een klein schuurtje in de jaren vijftig van de vorige eeuw.

Van hieruit heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage. Alles is in eigen huis mogelijk. 

Witte van Moort was al jarenlang de trouwe sponsor van de KNHS-Para Trophy's geweest en ook voor de aankomende jaren blijft Witte van Moort de Para Dressuur ondersteunen. Tot en met de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs heeft Witte van Moort zich samen met de Nederlandse Loterij (NLO), hoofdsponsor van TeamNL, verbonden als teamsponsor van het Para-dressuurteam dat nu de naam NLO-WVM-TeamNL Para Dressuur Team heeft gekregen

Ander Nieuws

  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
  • Deelnemers internationale wedstrijden 21 t/m 27 november 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 21 t/m 27 november 2022
  • Mooie kwartfinales Harry’s Horse Zitcompetitie 2022
    Mooie kwartfinales Harry’s Horse Zitcompetitie 2022