­ Platform Young Leaders - KNHS

Platform Young Leaders

Het Platform Young Leaders bestaat uit een groep enthousiaste, diverse en jonge KNHS leden die graag willen meedenken binnen de KNHS. Het doel van het Platform Young Leaders  is om een schakel te zijn tussen het KNHS bestuur, werkorganisaties en de mening van de jeugd.

Dit platform -ingesteld door het KNHS-bestuur- kent geen rechtspersoonlijkheid. Wel heeft de afgevaardigde van dit platform zitting in de KNHS Ledenraad. Ook hebben er Young Leaders zitting in het KNHS bestuur.

Het streven is dat zoveel mogelijk regio’s in het Platform vertegenwoordigd zijn, zodat de jeugd via hun vertegenwoordigers makkelijk hun stem kunnen laten horen.

Doelstelling
Het Platform Young Leaders gaat meedenken met huidige aandachtspunten binnen de KNHS. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het online wedstrijd rijden; wat vindt de jeugd hiervan? Hoe kunnen we dit verbeteren?

Ook zal de KNHS in de breedste zin ons vragen stellen, waarmee wij weer naar onze achterban gaan.  Een voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen media/communicatie afdeling van de KNHS en het Platform Young Leaders.

Ideeën en vragen
Heb jij leuke nieuwe ideeën, vragen of opmerkingen voor het Platform? Neem dan contact op het  forumlid in jouw regio om deze in te brengen. Ook kun je dit centraal inbrengen via Fenna Westerduin via youngleadersprogram@knhs.nl  o.v.v. Platform Young Leaders.

Wil je zelf meedenken? Laat het ons dan ook weten!

 

Even voorstellen
Graag stellen we de leden van het Platform Young Leaders hieronder aan je voor.

Annemiek Dijk (voorzitter) 

Hallo, ik ben Annemiek Dijk en ben via het KNHS Young leaders traject in contact gekomen met het Young leaders platform. Sterker nog, samen met een groep enthousiaste jeugdleden hebben wij onder leiding van het KNHS bestuur het platform opgericht.

Het platform bestaat uit een diverse groep jeugd leden die zich allemaal willen inzetten voor de paardensport. We zijn vrij om nieuwe ideeën aan te dragen, die dan via Thomas, Carmen en Evi voorgelegd worden aan zowel het KNHS bestuur als de ledenraad. Zo is ook het idee ontstaan om een videoreeks op te zetten waarin KNHS medewerkers en bestuursleden worden geïnterviewd. Deze videoreeks is bedoelt om te laten zien wat het KNHS bestuur doet, wie er voor werkt en vooral welke passie ze met ons, de leden, delen. Als platform vertegenwoordigen wij ook de stem van de jeugd. Omdat de leden van het platform in alle disciplines actief zijn, uit heel het land komen en verschillende leeftijden hebben geeft het een goed beeld van de totale jeugdleden van de KNHS. Via Thomas, Carmen en overige KNHS medewerkers worden er ontwikkelingen binnen de KNHS aan ons doorgegeven. Als platform krijgen wij de kans om hier over mee te denken en advies te geven. Binnen het platform vervul ik de taak van de voorzitter. Ik ben hier net mee begonnen en merk dat het erg leerzaam is. Ik zorg ervoor dat vergaderingen worden voorbereidt, goed verlopen en ben samen met Luz-elena het contact persoon.

Kortom, samen met de jeugdbestuursleden en de positie in de ledenraad vertegenwoordigd het Young leaders platform de jeugd. Zo blijft de paardensport gericht op de toekomst en  

Mocht je een vraag voor mij hebben, dan mag je altijd contact met me opnemen. Dan kan ik die proberen te beantwoorden of meenemen in een vergadering van de ledenraad.

Hoe neem je contact op?

Mail naar youngleadersprogram@knhs.nl en vermeld ‘Voor Annemiek’ in het onderwerp.

Samen maken we de paardensport leuk!

Groetjes,

Annemiek Luz-Elena Eikelenboom (secretaris)

 

Hallo, ik ben Luz-Elena Eikelenboom en ik ben de secretaris van het KNHS Young Leaders Platform. Naast mijn rol als secretaris vertegenwoordig ik ook de regio Utrecht binnen dit platform. Iedere regio is vertegenwoordigd door een Young Leader. Samen zorgen wij er voor dat de stem van de jeugd gehoord wordt binnen de KNHS. Heb je vragen, ideeën of moet iets volgens jou anders. Neem dan contact op met de Young Leader uit jouw regio of mail naar youngleadersprogram@knhs.nl en zet erbij dat het voor het Platform is.

Groetjes,

Luz-Elena


Ander Nieuws

  • De vier basisbehoeften van een sportpaard
    De vier basisbehoeften van een sportpaard
  • KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
    KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
  • Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
    Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie