­ Gezond paardrijden-specialist - KNHS

Gezond paardrijden-specialist

Heb jij een vraag over Gezond paardrijden? Bijvoorbeeld over je eigen fysieke training, hoe je blessures kunt voorkomen, over gezonde voeding of de mentale aspecten van paardrijden? De KNHS en Zilveren Kruis helpen je graag met alles wat te maken heeft met paardrijden, vitaliteit en gezondheid. Via deze pagina brengen wij je in contact met één van onze Gezond Paardrijden-specialisten. Je kunt dan je vraag rechtstreeks aan hen stellen.

  

Core stability is voor ruiters van enorm belang. Het helpt je om netjes rechtop in je zadel te blijven zitten. Bij gebrek aan goede core stability ga je mogelijk op andere plekken in je lijf compenseren. Dit kan leiden tot klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn. De Gezond Paardrijden-specialisten denken graag met jou mee om je core stability te verbeteren.

 

Vraag het de gezond paardrijden-specialist

 

Let op: het verzenden van het formulier kan enkele seconden in beslag nemen. Eenmaal klikken is voldoende.

 

 * Vanuit privacy overwegingen hebben de KNHS en Zilveren Kruis er voor gekozen om KNHS-leden géén directe vragen in te laten sturen, maar jou rechtstreeks in contact te brengen met één van onze Gezond paardrijden-specialisten. Door het versturen van dit formulier ga je er mee akkoord dat we jouw e-mailadres en gezondheidsonderwerp door sturen naar de Gezond paardrijden-specialist.