­ KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy - KNHS

KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy

De KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het paramennen, zowel in de breedte als in de topsport. De KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy biedt geclassificeerde menners een mooi aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit, waarbij de internationale proef wordt uitgeschreven.

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHS gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHS vraagt alle wedstrijdorganisaties alle wedstrijden af te gelasten tot 1 juni. Dit advies betreft alle wedstrijden, ongeacht niveau en competities. 

Competitiekalender 2020

 • Exloo – 26 t/m 29 maart **Afgelast ivm coronavirus**

 • Kronenberg – 16 t/m 19 april **Afgelast ivm coronavirus**

 • Hellendoorn – 13 t/m 14 juni

 • Finale: Beekbergen – 25 t/m 28 juni

Over de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy

Menners moeten aan tenminste twee van de drie wedstrijden meedoen om in aanmerking te komen voor de finale. De einduitslag van de finale is de einduitslag van de KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy. De winnaar van de finale is dus de winnaar van de Trophy.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl.

Archieffoto winnares 2015: Francisca den Elzen (Kristzina Horvath)

Categorie: Competitie, aangepast sporten

Downloads:

Ander Nieuws

 • Geen KNHS-FNRS Springcompetitie 2021
  Geen KNHS-FNRS Springcompetitie 2021
 • KNHS-FNRS Springcompetitie 2021 verplaatst
  KNHS-FNRS Springcompetitie 2021 verplaatst
 • Anemone tekent sponsorcontract met de KNHS
  Anemone tekent sponsorcontract met de KNHS