Over TeamNL

TeamNL is hét multidisciplinaire sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van Atletiek tot Zwemmen. Van Paardensport tot Schaatsen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen.

Eén sportteam met één ambitie; Nederland vertegenwoordigen op een paard, op de fiets, op het veld, op de baan, in het water en, waar er maar gesport wordt, de beste van de wereld zijn! TeamNL topsporters strijden voor Nederland, inspireren Nederland en maken Nederland trots. TeamNL is van Nederland. Zo doen we dat!

Negenentwintig bonden hebben zich gebundeld om samen met NOC*NSF een gezicht aan TeamNL te geven. De KNHS is een van deze bonden. TeamNL wordt ondersteund door de volgende partners: De Nederlandse Loterij, Rabobank, De persgroep en Heineken. Deze partners maken het mogelijk dat Nederland op het hoogste niveau fantastische sportprestaties kan leveren en dat we in veel takken van sport vooraan meedoen in de strijd om de kampioenstitels. 

De aangesloten partners van TeamNL zijn hoofdsponsor van de KNHS.

Meer weten over TeamNL, de partners en de andere aangesloten sporten? Klik hier.

 

 

Ander Nieuws

  • Nederlanders positief over paarden
    Nederlanders positief over paarden
  • EK Rotterdam 2019: Starttijden ruiters TeamNL woensdag 21 augustus
    EK Rotterdam 2019: Starttijden ruiters TeamNL woensdag 21 augustus
  • Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 augustus 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 19 t/m 25 augustus 2019