­ Kampioenschapsreglementen eventing - KNHS

Kampioenschapsreglementen eventing

Nederlandse kampioenschappen
De Nederlandse kampioenschappen worden net als voorgaande jaren verreden in Boekelo en Renswoude. De senioren strijden van 10 tot en met 13 oktober 2019 om de titel tijdens Military Boekelo. De Junioren en Young Riders verdelen de medailles tijdens de Renswoude Horse Trials van 29 mei tot en met 2 juni.   

KNHS Kampioenschappen 
Het KNHS Kampioenschap klasse L, M en Z voor de pony’s wordt op 21 en 22 september verreden in Gorssel. De paarden strijden op 4 en 5 oktober in Hattem om deze KNHS titels. Het KNHS kampioenschap CCI-3 short (voorheen twee sterren kampioenschap) wordt verreden tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld van 26 tot en met 29 september. Tijdens dit mooie evenement staan ook de KNHS titels voor 6- en 7- jarige paarden op het spel.

EK Jeugd 
Voor de Maarsbergen Horse Trials wordt 2019 een speciaal jaar. Van 11 tot en met 14 juli wordt in Maarsbergen het Europees kampioenschap voor Junioren en Young Riders verreden. De organisatie concentreert zich dit jaar volledig op het EK en de nationale wedstrijd en de reguliere internationale wedstrijd zullen niet doorgaan. Wel staat op 13 april de eventingderby gepland.

Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender

Voor de eventingkampioenschappen gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in een kampioenschapsreglement. Deze kun je hieronder downloaden. 

Categorie: kampioenschap

Download de reglementen:

Ander Nieuws

  • Van Baalen, Schellekens-Bartels en Van Grunsven vormen uniek drietal tijdens KNHS Trainersseminar Dressuur
    Van Baalen, Schellekens-Bartels en Van Grunsven vormen uniek drietal tijdens KNHS Trainersseminar Dressuur
  • Deelnemers internationale wedstrijden 2 t/m 8 december 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 2 t/m 8 december 2019
  • Actueel overzicht hippische kaders – 1 december 2019
    Actueel overzicht hippische kaders – 1 december 2019