­ Kampioenschapsreglementen eventing - KNHS

Kampioenschapsreglementen eventing

Ieder jaar zijn er kampioenschappen voor de discipline eventing en daar horen kampioenschapsreglementen bij. Wanneer er reglementen zijn, dan zijn ze als download beschikbaar (PDF). Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender.

KNHS Kampioenschappen 2022

Het KNHS Kampioenschap Eventing paarden klasse L, M en Z  wordt georganiseerd op 6 en 7 augustus in Oudkarspel. De pony’s strijden op 3 en 4 september in Westdorpe om de KNHS titel. De KNHS kampioenschappen CCI3* en 6- en 7 jarige eventingpaarden worden verreden tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld van 16 t/m 18 september.

 Voor de Kampioenschappen Eventing gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in een kampioenschapsreglement. De bepalingen voor 2022 komen binnenkort online. 

Nederlandse kampioenschappen 2021

Het Nederlands Kampioenschap Eventing voor Senioren wordt verreden in Boekelo van 7 t/m 11 oktober 2021. Meer informatie vind je op de website van Military Boekelo.

Het Nederlands Kampioenschap Eventing voor Young Riders en Junioren zal verreden worden van 2 t/m 6 juni in Renswoude. Kijk voor meer informatie op Renswoude Horse Trials


EK's 2021

Kijk voor de locaties en data van de EK's Eventing Senioren, Young Riders, Junioren en Pony's op de pagina met de KNHS observatiewedstrijden voor Eventing

Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender


EK Team Championship 2021

Als de omstandigheden rondom het coronavirus het toelaten zal in september 2021 het Europees Teamkampioenschap Eventing (voorheen EK Landelijke Ruiters genaamd) verreden worden. Ditmaal vindt de eventing titelstrijd op 3*-niveau plaats in het Zwitserse Lausanne van 2 t/m 5 september.  Ook voor dit jaar is de intentie om een Nederlands team af te vaardigen. Als selectiewedstrijden heeft Chef d’équipe Fried van Stiphout de Nederlandse wedstrijden Oudkarspel, Schaijk, Maarsbergen en Renswoude aangewezen.

Bekijk hier de observatiewedstrijden.

Categorie: kampioenschap

Download de reglementen:

Ander Nieuws

  • Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus
    Jan van Beek Memorial voor Leida Naber en Beau Posthumus
  • Tips van de top: Leerstijlen van de ruiter
    Tips van de top: Leerstijlen van de ruiter
  • KNHS Indoorkampioenschappen 2022
    KNHS Indoorkampioenschappen 2022