­ Kampioenschapsreglementen eventing - KNHS

Kampioenschapsreglementen eventing

Ieder jaar zijn er kampioenschappen voor de discipline eventing en daar horen kampioenschapsreglementen bij. Wanneer er reglementen zijn, dan zijn ze als download beschikbaar (PDF). Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender.

KNHS Kampioenschappen 2022

Het KNHS Kampioenschap Eventing paarden klasse L, M en Z  wordt georganiseerd op 6 en 7 augustus in Oudkarspel. De pony’s strijden op 3 en 4 september in Westdorpe om de KNHS titel. De KNHS kampioenschappen CCI3* en 6- en 7 jarige eventingpaarden worden verreden tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld van 16 t/m 18 september.

Voor de Kampioenschappen Eventing gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in een kampioenschapsreglement. De bepalingen voor 2022 staan onder downloads onderaan deze pagina.


EK Team Championship 2022

In september 2022 zal het Europees Teamkampioenschap Eventing (voorheen EK Landelijke Ruiters genaamd) verreden worden. Ditmaal vindt de eventing titelstrijd op 3*-niveau plaats in het Zwitserse Lausanne van 1 t/m 4 september.  Ook voor dit jaar is de intentie om een Nederlands team af te vaardigen. Als selectiewedstrijden heeft Chef d’équipe Fried van Stiphout de wedstrijden Oudkarspel, Westerstede (GER), Maarsbergen en Hamm (GER) aangewezen.

Bekijk hier de observatiewedstrijden.


EK's 2022

Kijk voor de locaties en data van de EK's Eventing Senioren, Young Riders, Junioren en Pony's op de pagina met de KNHS observatiewedstrijden voor Eventing

Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender

 

 

Categorie: kampioenschap

Download de reglementen:

Ander Nieuws

  • Eventingteam pony’s zesde op EK
    Eventingteam pony’s zesde op EK
  • Mooie sport op KNHS Eventing kampioenschap
    Mooie sport op KNHS Eventing kampioenschap
  • EK eventingjeugd: Junioren zesde in landenwedstrijd
    EK eventingjeugd: Junioren zesde in landenwedstrijd