­ Kampioenschapsreglementen eventing - KNHS

Kampioenschapsreglementen eventing

Nederlandse kampioenschappen
Door de situatie omtrent het corona virus is het helaas niet mogelijk om de Nederlandse Kampioenschappen voor Senioren dit jaar in Boekelo te organiseren. De KNHS is met een organisatie in gesprek over een mogelijke nieuwe locatie. Zodra deze locatie definitief is wordt dit uiteraard z.s.m. bekend gemaakt.

Het Nederlands Kampioenschap Eventing voor Young Riders en Junioren zal verreden worden van 18 t/m 20 september tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld. Alle plannen rondom het Achterhoeks Hippisch Festijn zijn goed te volgen via de website http://www.hippischfestijn.nl/Facebook pagina en Instagram / achterhoekshippischfestijn/

Voor de eventing kampioenschappen gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in de kampioenschapsbepalingen eventing. Deze kun je hieronder downloaden. 

 

KNHS Kampioenschappen 

In overleg met het eventingforum en de verschillende wedstrijdorganisaties  worden de KNHS Kampioenschappen Eventing (klasse L, M, Z, CCI2*, CCI3* en de Jonge Paarden) doorgeschoven naar 2021. Vanwege de getroffen maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben we geen wedstrijdseizoen en benodigde selecties kunnen organiseren. Ook willen we de organisaties de kans geven om een mooi kampioenschap te organiseren in volledige vorm. Door de corona-maatregelen is dit lastig en onzeker dit op een kampioenschapswaardige wijze te realiseren.

EK Jeugd 

Door de situatie omtrent het corona virus worden er in 2020 geen internationale kampioenschappen eventing verreden.

Kijk hier voor de gehele Nederlandse kalender

 

Categorie: kampioenschap

Download de reglementen:

Ander Nieuws

  • Stichting N.O.P. houdt toppers in Nederland op weg naar Tokio
    Stichting N.O.P. houdt toppers in Nederland op weg naar Tokio
  • Wijzigingen in Eventing dressuurproeven
    Wijzigingen in Eventing dressuurproeven
  • Kampioenenbal van 2020
    Kampioenenbal van 2020