­ Inschrijven voor menwedstrijden via MijnKNHS - KNHS

Inschrijven voor menwedstrijden via MijnKNHS

Sinds 1 januari 2016 loopt de inschrijving voor dressuur, vaardigheid en samengestelde menwedstrijden (SWM) via MijnKNHS.nl. Dat is soms nog even wennen en daarom staat hier waar je op moet letten.

Het online inschrijven via MijnKNHS.nl gaat over het algemeen heel  goed. Wedstrijdorganisaties merken alleen wel op dat bij de inschrijving vaak nog niet alle informatie wordt ingevuld, zoals wagennummer, spoorbreedte en stalling.  

Checklist inschrijven menwedstrijden via MijnKNHS

Je doet de wedstrijdorganisaties en uiteindelijk jezelf ook een groot plezier door je  inschrijving volledig (en op de juiste manier) te doen. Hiermee voorkom je verrassingen of teleurstellingen bij aankomst op de wedstrijd. Controleer ook de inschrijvingen die je al hebt gedaan en vul deze (indien nodig) aan met deze informatie.

 1. Schrijf je in met je startpasnummer en niet met het startlicentienummer
  Vanaf 1 januari 2016 is er een startlicentie voor het mennenBelangrijk is dat je voor ieder span (bij dressuur en vaardigheid) of paard (samengesteld mennen) nog wel een gratis startpas aanvraagt in MijnKNHS. Bij het inschrijven voor een wedstrijd geef je dit startpasnummer door en dus niet het nummer van de startlicentie. 
   
 2. Voorbeeld inschrijven vaardigheid
  Vul bij stap 4 'Opmerkingen' je spoorbreedte in. Maakt iemand anders gebruik van hetzelfde rijtuig? Dan kun je dat hier aangeven en vermelden wie dat is.


   
 3. Voorbeeldscherm inschrijven voor SWM
  De meeste samengestelde menwedstrijden zijn meerdaagse wedstrijden. Informeer de wedstrijdorganisatie daarom zo volledig mogelijk over je wensen. Vul bij stap 3 (opmerkingen bij inschrijving) het volgende in: 

  - je wagennummer
  - je spoorbreedte (vaardigheid)
  - het aantal boxen of stalling aan de wagen
  - ik overnacht op deelnemersterrein of  ik overnacht thuis/elders


 4. Inschrijven tandem, twee- en vierspan
  Voor deelnemers met een tandem, twee- of vierspan is het belangrijk dat alle paarden worden ingeschreven (dus niet slechts twee paarden voor een vierspanrubriek)

 Meer informatie

Ander Nieuws

 • IJsbrand Chardon wint bij seizoenstart in Exloo
  IJsbrand Chardon wint bij seizoenstart in Exloo
 • Groot deelnemersveld op internationale menwedstrijd in Exloo
  Groot deelnemersveld op internationale menwedstrijd in Exloo
 • 11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC
  11 maart oefenmennen en oefenspringen op het NHC