Bixie & Friends

Speciaal voor de jongste ruiters tot en met 12 jaar hebben we een nieuw jeugdmagazine gemaakt: Bixie&Friends. Je krijgt ditmagazine twee keer per jaar thuis gestuurd in plaats van Paard&Sport als je lid bent van de KNHS of rijdt bij een FNRS-manege.

In Bixie&Friends neemt Bixie je mee op zijn avonturen, die hij samen met zijn vrienden beleeft op manege de Adventure Stables. Bixie is een enorm slimme pony en niet alleen zijn vriendjes kunnen veel van hem leren!

Daarnaast vind je in dit super toffe  tijdschrift allerlei puzzels, posters, de leukste verhalen over paarden en pony’s en maak je zelf kans op een plaatsje bij de ‘ponytoppers’ met jouw favoriete (manege)pony. Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl en wie weet staan jullie in de volgende editie van Bixie&Friends. Tip! Zorg voor een foto van goede kwaliteit (minimaal 1MB) en zorg ervoor dat je een cap draagt als je op de pony zit!

Binnenkort lanceren we speciaal voor onze jongste kids ook een nieuw platform: www.bixiekids.nl. Nog even geduld en dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt als je wilt leren paardrijden. Ook over de verschillende disciplines, verzorging, het rijden van Bixiewedstrijden en F-proeven kun je van alles lezen.

Tot slot zijn we druk bezig met een gloednieuw spreekbeurtenpakket, waarmee jij al je klasgenoten op een leuke manier kan laten zien wat er nou zo geweldig is aan paardrijden. Wordt vervolgd!

Wil je meer weten over Bixie&Friends? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Minderhoud beste Nederlander in Wereldbekerwedstrijd dressuur Herning
    Minderhoud beste Nederlander in Wereldbekerwedstrijd dressuur Herning
  • Nederlands podium in Grote Prijs Zwolle, Remco Been wint
    Nederlands podium in Grote Prijs Zwolle, Remco Been wint
  • Maikel van der Vleuten wint Grote Prijs Oslo
    Maikel van der Vleuten wint Grote Prijs Oslo