­ Bixie&Friends - KNHS

Bixie&Friends

Speciaal voor de jongste ruiters tot en met 12 jaar maken we jeugdmagazine Bixie&Friends. Je krijgt dit twee keer per jaar thuis gestuurd in plaats van Paard&Sport als je lid bent van de KNHS of rijdt bij een FNRS-manege.

In Bixie&Friends neemt Bixie je mee op de avonturen die hij samen met zijn vrienden beleeft op manege Adventure Stables. Bixie is een enorm slimme pony en niet alleen zijn vriendjes kunnen veel van hem leren!

Daarnaast vind je in dit super toffe tijdschrift puzzels, posters, de leukste verhalen over paarden en pony’s en maak je zelf kans op een plaatsje bij de ‘ponytoppers’ met jouw favoriete (manege)pony. Wil jij dit ook? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl en wie weet staan jullie in de volgende editie van Bixie&Friends. Tip! Zorg voor een foto van goede kwaliteit (minimaal 1MB) en zorg ervoor dat je een helm draagt als je op de pony zit!

Voor onze jongste kids hebben we ook een platform: www.bixiekids.nl. Hier vind je hier alle informatie die je nodig hebt als je wilt leren paardrijden. Ook over de verschillende disciplines, verzorging, het rijden van Bixiewedstrijden en F-proeven kun je van alles lezen.

Tot slot zijn we druk bezig met een gloednieuw spreekbeurtenpakket, waarmee jij al je klasgenoten op een leuke manier kunt laten zien wat zo geweldig is aan paardrijden. Wordt vervolgd!

Wil je meer weten over Bixie&Friends? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Thamar Zweistra zesde in wereldbekerwedstrijd Madrid
    Thamar Zweistra zesde in wereldbekerwedstrijd Madrid
  • Corona update: geen amateursport tussen 17.00 en 5.00 uur
    Corona update: geen amateursport tussen 17.00 en 5.00 uur
  • Verslag menforum 22 november 2021
    Verslag menforum 22 november 2021