KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen

De KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Ponies.

Met deze competitiewedstrijden kunnen de (kader)combinaties zich voorbereiden op de internationale sport. De competitiewedstrijden worden verreden op representatieve wedstrijden en hebben een progressief karakter. Dat betekent dat de wedstrijden, in overleg met de bondscoach en de parcoursbouwer, riching de finale technischer en zwaarder gebouwd worden.

Competitiekalender 2019

De Luzac competitie bestaat uit 5 competities, een finale en een eindstand. Ga voor meer informatie over deze wedstrijden en online inschrijven naar de wedstrijdkalender in MijnKNHS (zoek op Luzac en selecteer de discipline Springen).

Zaterdag 19 januari - Utrecht
Zondag 27 januari - Wierden
Zondag 10 februari - Exloo
Zaterdag 9 maart - Kronenberg
Zaterdag 16 maart, incl. finale - Lichtenvoorde


Luzac is een particuliere onderwijsinstelling met diverse vestigingen in Nederland en biedt persoonlijk particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot diploma. Kinderen krijgen hier begeleiding op maat en veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld aan intensieve topsportbeoefening doen, zoals de deelnemers van de jeugdcompetitie springen. Luzac stimuleert leerlingen om op beide vlakken het beste uit zichzelf te halen en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jong sporttalent in een competitieve omgeving.

Categorie: competitie, Luzac

Download de bepalingen (pdf):

Ander Nieuws

  • Deelnemers KNHS - Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend
    Deelnemers KNHS - Witte Van Moort Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend
  • Belangrijke paardensportevenementen in 2019
    Belangrijke paardensportevenementen in 2019
  • Laatste regioselectie KNHS FNRS Springcompetitie 2018/2019
    Laatste regioselectie KNHS FNRS Springcompetitie 2018/2019