KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen

De KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming van de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Ponies.

Met deze competitiewedstrijden kunnen de (kader)combinaties zich voorbereiden op de internationale sport. De competitiewedstrijden worden verreden op representatieve wedstrijden en hebben een progressief karakter. Dat betekent dat de wedstrijden, in overleg met de bondscoach en de parcoursbouwer, riching de finale technischer en zwaarder gebouwd worden.

De Luzac competitie bestaat uit 5 competities, een finale en een eindstand. Voor 2019 zijn de wedstrijden in deze competitie gereden. 

Luzac is een particuliere onderwijsinstelling met diverse vestigingen in Nederland en biedt persoonlijk particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot diploma. Kinderen krijgen hier begeleiding op maat en veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld aan intensieve topsportbeoefening doen, zoals de deelnemers van de jeugdcompetitie springen. Luzac stimuleert leerlingen om op beide vlakken het beste uit zichzelf te halen en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jong sporttalent in een competitieve omgeving.

Categorie: competitie, Luzac

Download de bepalingen (pdf):

Ander Nieuws

  • Yvonne van Dis beste in KNHS-Hartog Lucerne Trophy
    Yvonne van Dis beste in KNHS-Hartog Lucerne Trophy
  • Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend
    Finalisten KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy bekend
  • Zinderende finale KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019
    Zinderende finale KNHS-FNRS Springcompetitie 2018/2019