KNHS-Voltige Cup

De KNHS-Voltige Cup heeft als belangrijkste doel promotie en stimulering van het team- en verenigingssporten in de discipline voltige. Van alle door de KNHS goedgekeurde voltigewedstrijden die in Nederland gehouden worden van 1 januari tot 1 december 2018 tellen alle teamrubrieken automatisch mee voor deze competitie (m.u.v. de Hippiade en het NK voltige).

De finale van de KNHS-Voltige Cup vindt plaats op woensdag 2 januari 2019 tijdens de showavond van IICH Groningen te Zuidbroek. De teams met de gemiddelde hoogste score in hun klasse over het wedstrijdseizoen mogen meedoen aan deze finale. Voor deze competitie tellen alleen de resultaten behaald in de kür mee. Voor elke teamklasse is één startplaats beschikbaar. Tijdens de finale strijden alle teams in handicap tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup 2018.

Winnaars voorgaande edities;

2017: Team Wittegheit 2
2016: De Wittegheit 1
2015: Lichtenvoorde 2

Hieronder zal een tussenstand* gepubliceerd worden van de teams met de gemiddelde hoogste scores per klasse. De finalisten worden begin december bekend gemaakt.

*Let op: dit is een tussenstand en nog geen definitief overzicht. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer de tussenstand goed en laat het ons weten als deze niet klopt. Dit kan per e-mail via wedstrijden@knhs.nl. De uitslag van de teamklassen ZZ en junioren van de wedstrijd op 2 juni in Ermelo is nog niet verwerkt, hier wordt aan gewerkt.

Kijk voor meer informatie over deze competitie in de competitiebepalingen KNHS-voltige cup 2018. De bepalingen zijn hieronder te downloaden.

Categorie: Competitie, KNHS-Voltige Cup

Downloads:

Ander nieuws

  • Military Boekelo: Tim Lips en Bayro Nederlands kampioen en individueel derde
    Military Boekelo: Tim Lips en Bayro Nederlands kampioen en individueel derde
  • CSIO Barcelona: Springruiters vijfde in finale FEI Nations Cup
    CSIO Barcelona: Springruiters vijfde in finale FEI Nations Cup
  • CSIO Barcelona: Springruiters door naar tweede ronde finale FEI Nations Cup
    CSIO Barcelona: Springruiters door naar tweede ronde finale FEI Nations Cup
Wij maken gebruik van cookies Ok