KNHS-Voltige Cup

De KNHS-Voltige Cup is in 2015 in het leven geroepen en heeft als belangrijkste doel promotie en stimulering van het team- en verenigingssporten in de discipline voltige. Van alle door de KNHS goedgekeurde voltigewedstrijden in Nederland, die gehouden worden van 1 januari tot 9 september 2017 (m.u.v. de Hippiade voltige), tellen alle teamrubrieken automatisch mee voor deze competitie.

Dit jaar is de finale van de KNHS-Voltige Cup 2017 op woensdag 3 januari 2018 tijdens de showavond van IICH Groningen in Zuidbroek. Oorspronkelijk zou de finale van de voltigecompetitie in september worden gehouden op Horse Event in Ermelo, maar dat kon op het laatste moment helaas niet doorgaan vanwege de slechte weersomstandigheden. De KNHS is heel blij dat de organisatie van IICH Groningen bereid is om de finale alsnog te huisvesten. 

De teams met de gemiddelde hoogste score in hun klasse over het wedstrijdseizoen mogen meedoen aan deze finale. Voor elke teamklasse is één startplaats beschikbaar. Tijdens de finale strijden alle teams in handicap tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup 2017

De finalisten voor de KNHS-Voltige Cup 2017 zijn:

Meers Paardencentrum team 3 (klasse BB)
Ravenruiters team 1 (klasse B)
Any Dale team 2 (klasse L)
Top team 1 (klasse M)
Wittegheit team 2 (klasse Z)
Wittegheit team 1 (klasse ZZ)

In de finale strijden alle teams in handicap tegen elkaar om de KNHS-Voltige Cup 2017. Tijdens de finale toont elk team een kür op muziek.

Categorie: Competitie

Downloads:

Ander nieuws

  • Eventingteam WEG Tryon bekend
    Eventingteam WEG Tryon bekend
  • Data KNHS-FNRS springcompetitie 2018/2019 bekend
    Data KNHS-FNRS springcompetitie 2018/2019 bekend
  • Tweede weekend Harry's Horse Zitcompetitie
    Tweede weekend Harry's Horse Zitcompetitie
Wij maken gebruik van cookies Ok