KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het aangepast sporten dressuur, zowel in de breedte als in de topsport. De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy biedt geclassificeerde ruiters tevens een uitgebreid aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit, waarbij de internationale proeven worden uitgeschreven.

Vergeleken met voorgaand jaar is de opzet van de competitie van 2017-2018 gewijzigd. Dit jaar zijn de internationale topwedstrijden Jumping Amsterdam en Indoor Brabant weer als kwalificatie opgenomen. Voorafgaand aan de kwalificatiewedstrijden worden er selectiewedstrijden verreden en uiteindelijk wordt er afgesloten met een finale in juni.  

COMPETITIEKALENDER 2018

Cyclus 1

 • Zondag 24 december 2017, Hellendoorn (RV. Hertruiters)
 • Zaterdag 13 januari 2018, Zuidwolde (RV. Millenniumruiters)
 • Vrijdag 26 januari 2018, Jumping Amsterdam (kwalificatiewedstrijd)

Cyclus 2

 • Zondag 18 februari 2018 Beuningen (PSV La Grande)
 • Vrijdag 23 februari 2018 Berkel-Enschot (RSV De Cavalieren)
 • Donderdag 8 maart 2018 Indoor Brabant (kwalificatiewedstrijd)

Finale: Dinsdag 26 juni 2018, Outdoor Gelderland

Inschrijven en startgerechtigdheid

Startgerechtigd in de competitie zijn alle geclassificeerde ruiters (ingedeeld in één van de grades van het aangepast sporten dressuur) die in het bezit zijn van een geldige KNHS startpas. De selectiewedstrijden van de KNHS-Witte van Moort Para Dressuur Trophy komen in aanmerking voor kadervorming. Inschrijven kan via de wedstrijdkalender in MijnKNHS.nl.

Proeven

De proeven die verreden worden tijden de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy zijn terug te vinden op de FEI website. De Nederlandse vertalingen van de proeven staan hier. Om in aanmerking te komen voor kadervorming dient de proef op de KNHS kadervormingswedstrijden uit het hoofd gereden te worden. Op het moment dat de FEI een nieuwe proef invoert zal deze van kracht zijn.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl.

Categorie: Para Trophy

Downloads:

Ander nieuws

 • Tryon 2018: Paradressuurruiters sluiten geweldig af
  Tryon 2018: Paradressuurruiters sluiten geweldig af
 • Tryon 2018: Paradressuurruiters als eerste van start in tweede week WEG *video*
  Tryon 2018: Paradressuurruiters als eerste van start in tweede week WEG *video*
 • Bestel gratis kaarten voor dinsdagprogramma Outdoor Gelderland!
  Bestel gratis kaarten voor dinsdagprogramma Outdoor Gelderland!
Wij maken gebruik van cookies Ok