­ KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy - KNHS

KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het aangepast sporten dressuur, zowel in de breedte als in de topsport. De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy biedt geclassificeerde ruiters tevens een uitgebreid aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit, waarbij de internationale proeven worden uitgeschreven.

COMPETITIEKALENDER 2019/2020

Cyclus 1

 • zaterdag 30 november 2019 Genemuiden (RV. Zwartewaterruiters)
 • dinsdag 24 december 2019 Hellendoorn (RV. Hertruiters)

Kwalificatiewedstrijd vrijdag 24 januari 2020 Jumping Amsterdam

Cyclus 2

 • zaterdag 22 februari Beuningen 2020 (RV. La Grande)
 • zaterdag 7 maart Berkel-Enschot 2020 (RV. Cavalieren)

Kwalificatiewedstrijd donderdag 12 maart 2020 Indoor Brabant **Afgelast ivm coronavirus**

Finale -  nader te bepalen

Inschrijven en startgerechtigdheid

Startgerechtigd in de competitie zijn alle geclassificeerde ruiters (ingedeeld in één van de grades van het aangepast sporten dressuur) die in het bezit zijn van een geldige KNHS startpas. De selectiewedstrijden van de KNHS-Witte van Moort Para Dressuur Trophy komen in aanmerking voor kadervorming. Inschrijven kan via de wedstrijdkalender in MijnKNHS.nl.

Proeven

De proeven die verreden worden tijden de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy zijn terug te vinden op de FEI website. De Nederlandse vertalingen van de proeven staan hier. Om in aanmerking te komen voor kadervorming dient de proef op de KNHS kadervormingswedstrijden uit het hoofd gereden te worden. Op het moment dat de FEI een nieuwe proef invoert zal deze van kracht zijn.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl.

Downloads:

Ander Nieuws

 • KNHS Cursus Mentale Training gaat online door *Filmpje*
  KNHS Cursus Mentale Training gaat online door *Filmpje*
 • Nieuwe datum Olympische- en Paralympische Spelen Tokio bevestigd
  Nieuwe datum Olympische- en Paralympische Spelen Tokio bevestigd
 • Wat doet de KNHS tijdens de coronacrisis? **video**
  Wat doet de KNHS tijdens de coronacrisis? **video**