KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy

De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het aangepast sporten dressuur, zowel in de breedte als in de topsport. De KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy biedt geclassificeerde ruiters tevens een uitgebreid aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit, waarbij de internationale proeven worden uitgeschreven.

COMPETITIEKALENDER 2019

Cyclus 1

 • Maandag 24 december 2018, Hellendoorn (RV. Hertruiters)
 • Zondag 13 januari 2019, Zuidwolde (RV. Millenniumruiters)
 • Vrijdag 25 januari 2019, Jumping Amsterdam (kwalificatiewedstrijd)

Cyclus 2

 • Zaterdag 16 februari 2019, Beuningen (PSV La Grande)
 • Vrijdag 8 maart 2019, Berkel-Enschot (RSV De Cavalieren)
 • Vrijdag 15 maart 2019, Indoor Brabant (kwalificatiewedstrijd)

Finale: donderdag 20 juni, Delft (Manege de Prinsenstad)

Inschrijven en startgerechtigdheid

Startgerechtigd in de competitie zijn alle geclassificeerde ruiters (ingedeeld in één van de grades van het aangepast sporten dressuur) die in het bezit zijn van een geldige KNHS startpas. De selectiewedstrijden van de KNHS-Witte van Moort Para Dressuur Trophy komen in aanmerking voor kadervorming. Inschrijven kan via de wedstrijdkalender in MijnKNHS.nl.

Proeven

De proeven die verreden worden tijden de KNHS-Witte Van Moort Para Dressuur Trophy zijn terug te vinden op de FEI website. De Nederlandse vertalingen van de proeven staan hier. Om in aanmerking te komen voor kadervorming dient de proef op de KNHS kadervormingswedstrijden uit het hoofd gereden te worden. Op het moment dat de FEI een nieuwe proef invoert zal deze van kracht zijn.

Over Witte Van Moort
Begonnen in de jaren ’50 in een kleine Twentse schuur, heeft Witte Van Moort zich ontwikkeld tot internationale topproducent van hoogwaardig plaatwerk. Witte van Moort biedt een breed scala aan hoogwaardige plaatbewerkingen in voornamelijk middelgrote productieseries. Innovatieve dieptrektechnieken, het lasersnijden en lassen van onder andere diepgetrokken producten, poedercoaten en de eindmontage, alles is in eigen huis mogelijk. www.wvm.nl.

Downloads:

Ander Nieuws

 • EK Rotterdam 2019: Uitzendingen en livestreams
  EK Rotterdam 2019: Uitzendingen en livestreams
 • EK Rotterdam 2019: Dressuurruiters TeamNL voorlopig vierde *VIDEO*
  EK Rotterdam 2019: Dressuurruiters TeamNL voorlopig vierde *VIDEO*
 • EK Rotterdam van start met dressuur *Video*
  EK Rotterdam van start met dressuur *Video*