­ KNHS Talententeams - KNHS

KNHS Talententeams

Het KNHS Talententeam is de top van de piramide van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines (dressuur, springen en eventing) en de Paralympische discipline para-dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen.

Op deze pagina vind je meer informatie over het huidige talententeam en alle KNHS Talententeams vanaf 2001.

Het KNHS Talententeam van 2023

DRESSUUR

Marten Luiten (Winschoten)
Geboortedatum: 25-10-2001, teamlid sinds 2020
Marten Luiten won zowel in 2021 als in 2022 de titel KNHS Talent van het jaar, wat een unieke prestatie is. In 2021 werd Marten Nederlands kampioen bij de Young Riders en veroverde hij op het EK voor Young Riders maar liefst drie gouden medailles; een met het team en tweemaal individueel. In 2022 werd Marten KNHS Kampioen Z2 met Johnny, Nederlands Kampioen Young Riders met Killer én Nederlands Kampioen U25 met Fynona.
“Dit jaar wil ik vooral met Fynona graag de wat grotere U25 wedstrijden rijden, om daar meer meters in te maken en ervaring in te krijgen. Daarnaast heb ik nog een paar hele fijne paarden voor de toekomst, waarmee ik dit jaar in de Subtop verder door hoop te groeien. Mijn doel is om op een bepaald moment met meerdere paarden naar het U25 niveau te gaan. Hiervoor moet ik mezelf als ruiter nog meer ontwikkelen dus daar ligt voor mij de focus op, om zelf nog handiger te worden en routine op te bouwen. Ik ben altijd op zoek naar welk stukje er nog beter kan, tot in de verre details. Ik ben er blij mee wanneer het goed gaat, maar in rustige wedstrijdperiodes ben ik dan toch altijd weer op zoek naar manieren om het nóg beter voor elkaar te krijgen. Op dit moment focus ik zowel op mijn studie, waarin ik in 2024 mijn Master hoop af te ronden, als op het rijden.”

Kimberly Pap (Nunspeet)
Geboortedatum: 22-05-2000, teamlid sinds 2020
Kimberly verovert sinds haar ponytijd regelmatig kampioenstitels op regionale en nationale kampioenschappen. In 2022 maakte Kimberly met Just a Dream succesvol de overstap naar de U25. In de Lichte Tour presteerde ze goed met Floris, met wie ze onder andere de finale van de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie won en waarmee ze Internationaal meerdere mooie klasseringen behaalde.
“Vorig jaar was mijn eerste U25 jaar en dit deed ik met een relatief jong paard, dus dat was best wel even wennen. Ondanks dat het al best aardig ging, hoop ik komend jaar alles nog meer te kunnen bevestigen. In januari heb ik mijn eerste kaderscore gereden en ik hoop die lijn voort te kunnen zetten. Daarnaast heb ik hele fijne jonge paarden met voldoende potentie om later ook door te kunnen groeier naar het hogere niveau. Ik ben nu 1,5 jaar ondernemer en het runnen van mijn eigen stal gaat heel goed. Ik heb mijn 8 stallen doorlopend vol met fijne paarden en dit hoop ik zo voort te kunnen zetten. Ik wil alles goed doen voor elk paard, dat vind ik erg belangrijk. In mijn wedstrijddoelen ben ik dan ook altijd nuchter en realistisch, ik laat me daar niet te snel in van de wijs brengen.”

Thalia Rockx (Roosendaal)
Geboortedatum: 06-12-2000, teamlid sinds 2019
Thalia was als 15-jarige de allerjongste Grand Prix-amazone van Nederland. Van 2016 t/m 2022 was zij een vaste waarde voor de jeugd EK teams en ze veroverde voor Oranje verschillende medailles bij de Junioren, Young Riders en U25. In 2022 behaalde Thalia op het NK U25 een bronzen medaille en tijdens het EK in Budapest won ze Brons met het U25 team. In de finale van de KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie won ze zowel de Grand Prix als de U25.
“Ik hoop me in 2023 wederom te kwalificeren voor het EK U25. Ik denk dat ik ook weer de kwalificaties voor het WK Jonge Dressuur Paarden ga rijden, afhankelijk van hoe de paarden zich de komende maanden ontwikkelen. Daarnaast rijd ik nu met vier paarden Grand Prix en wil ik daar nog meer ervaring in op doen. Ik ga overigens voor de afwisseling ook springen dit jaar. Ik begin hiermee op laag niveau natuurlijk, maar daar heb ik ook heel veel zin in! Ik leer ook steeds meer over stalmanagement en het zelf lesgeven, omdat ik inmiddels afgestudeerd ben en ik nu fulltime thuis in het bedrijf werk. Ik ben heel gemotiveerd, ik werk hard en ik zet me 24/7 in voor de sport. Mijn leven draait echt om de paarden en ik word daar heel blij van, ik zou dat niet anders willen. Dat ik weer in het KNHS Talententeam ben opgenomen zie ik echt niet als vanzelfsprekend, het blijft een enorme eer dat de bondscoaches mij kiezen. Dat went niet en ik ben daar heel trots op.”

Febe van Zwambagt (Bergharen)
Geboortedatum: 06-02-1998, teamlid sinds 2021
Febe veroverde in haar tijd bij de Pony’s, Junioren en Young Riders een groot aantal regionale, nationale en internationale kampioenstitels. Ook als U25-amazone zet Febe haar stijgende lijn voort. Op het EK van 2021 sleepte Febe samen het U25 team al het zilver in de wacht. In 2022 reed Febe wederom een succesvol EK U25 en won ze Brons met het U25 team.
“Ik hoop dit jaar met twee paarden de observaties voor het EK U25 te rijden, dit zijn twee andere paarden dan waar ik afgelopen jaar U25 mee reed. Met Fernandell hoop ik in 2023 mijn Grand Prix debuut te maken. Daarnaast wil ik mijn eigen stal graag verder ontwikkelen. Het bevalt hartstikke goed bij mijn ouders op het terrein, maar mijn droom is wel om een eigen plek te hebben waar het allemaal net een stapje groter kan. Het komende jaar wil ik nog beter bij mezelf blijven en mijn eigen plan volgen. Soms vergeet je om te genieten van wat je al hebt, dus daar wil ik ook bewuster mee bezig zijn. De weg naar succes is niet altijd een rechte weg, maar als ik me erin vastbijt dan houd ik me ook echt vast aan die stip aan de horizon en werk ik gedreven door naar mijn doel.”

EVENTING

Nina de Haas (Hengstdijk/Engeland)
Geboortedatum: 12-04-1999, teamlid sinds 2019
Nina is sinds haar ponyjaren, bijna onafgebroken, een vaste waarde geweest voor de jeugdteams op Europese kampioenschappen. In 2021 verhuisde ze naar Engeland om bij Olympisch eventingruiter en bondscoach van TeamNL, Andrew Heffernan te gaan werken en zich verder te ontwikkelen. In 2022 reed Nina haar paarden naar negen overwinningen op verschillende niveaus. Ze behaalden met Divine H.E. twee top 15 klasseringen in 4-sterren wedstrijden.
“Ik heb momenteel een aantal paarden in opleiding en twee paarden waarmee ik via het rijden van 3-sterren wedstrijden, de kwalificaties voor de 4-sterren wedstrijden hoop te halen. Ik wil er graag naartoe werken dat ik eind van het seizoen bij de Senioren mee kan draaien en dan hopelijk het jaar daarna ook de kampioenschappen voor Senioren kan rijden. Voor mezelf wil ik graag meer ervaring op doen in de wedstrijden en leren om nog gedurfder te rijden in de cross. Hierin is de begeleiding van Andrew nog steeds heel fijn en ik hoop met behulp van hem mijn doelen waar te maken. Ik ben voor mijn sport verhuisd naar Engeland en ik heb er dan ook alles voor over om nog beter te worden. Ik ben inmiddels ook wat meer voor mijzelf aan het ondernemen door bij Andrew eigen stallen te hebben waar paarden van eigenaren staan. Dit wil ik in de toekomst graag verder uitbouwen.”

SPRINGEN

Skye Morssinkhof (Hierden)
Geboortedatum: 04-09-2002, teamlid sinds 2022
Het is Skye haar derde jaar als Young Rider, waarbij de amazone al een indrukwekkend palmares heeft opgebouwd. In 2020 en 2021 presteerde ze ook zeer verdienstelijk bij de Senioren met diverse topklasseringen in CSI1* en 2* Grote Prijzen. In 2022 behaalde Skye diverse mooie klasseringen bij de Young Riders. Ze won bijvoorbeeld de Grote Prijs in De Wolden en werd daar met het team tweede in de Nations Cup. Ook won ze de 3-sterren ranking proef in Praag en de 2-sterren ranking proef in Houten.
“In 2023 wil ik graag mijn laatste Young Rider EK rijden en daar misschien zelfs een medaille winnen. Ik heb op dit moment twee paarden waarmee ik denk daar kans op te maken, dus dat is mijn grootste doel voor dit jaar. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen als professional. Natuurlijk in mijn rijden, maar ook als ondernemer in de paardensector. Ik wil bijvoorbeeld dit jaar graag weer gaan trainen met Catherine Kenny, daarmee hoop ik het beste in mezelf naar boven te halen. De laatste jaren heb ik namelijk heel veel zelf gedaan, maar om de puntjes op de i te zetten wil ik weer meer kennis van anderen inschakelen.”

Mel Thijssen (Sevenum)
Geboortedatum: 04-03-2001, teamlid sinds 2022
Het is Mel haar tweede jaar als lid van het KNHS Talententeam. Ze nam de afgelopen jaren zowel bij de Junioren als Young Riders deel aan meerdere EK’s en landenwedstrijden. In 2021 reed ze tevens haar eerste Senioren Nations Cup en won ze haar eerste CSI2* Grote Prijs. In 2022 begon Mel ook weer ijzersterk, door in Vilamoura de CSI3* Grote Prijs te winnen. Ze werd afgelopen jaar ook Nederlands Kampioen Young Riders en behaalde enkele mooie 2- en 3-sterren overwinningen.
“Ik wil het komende seizoen goed meedoen tijdens de kampioenschappen van de Senioren, ik ga voor een top-10 klassering. Ik wil dit jaar echt doorgroeien bij de Senioren. Ik hoop een aantal 3* landenwedstrijden te rijden en wie weet ook een enkele 4*, dat hangt er vanaf welke kansen ik mag krijgen. Ik wil in elk geval graag laten zien dat ik een niveau hoger ook mee kan komen! Ik rijd paarden met heel verschillende karakters en dat vind ik leuk. Ik ben ook heel fanatiek met mijn jonge paarden, ik geniet ervan om ze zelf op te leiden met het oog op het niveau dat ze op latere leeftijd kunnen lopen. Met het management van de paarden ben ik heel precies, ik bekijk elk paard daarin individueel. Als het een keer misgaat, tijdens een wedstrijd of in een training, dan denk ik daarover na en maak ik een plan hoe ik het de volgende keer beter kan doen.”

Iris Michels (Liessel)
Geboortedatum: 21-08-2002, teamlid sinds 2023
Iris Michels maakt dit jaar haar debuut in het KNHS Talententeam. Ze reed succesvol bij de Children, waarna ze doorstroomde naar de Junioren en Young Riders. In 2022 won Iris brons op het NK Young Riders met Bugano de l’Abbaye en behaalde ze met ditzelfde paard een vijfde plaats met het Young Riders team, tijdens het EK in Olivia.
“Ik vind het echt heel gaaf dat ik ben opgenomen in het KNHS Talententeam. Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, wat het extra leuk maakt. Ik weet nog niet precies wat ik ervan kan verwachten, maar ik wil alle kansen die dit mij geeft volledig benutten. Dit jaar is mijn laatste jaar Young Riders en ik hoop het EK weer mee te mogen rijden. Wie weet kan ik ook wat landenwedstrijden meerijden bij de Senioren, daar wil ik in elk geval wel naartoe werken. Om dit te bereiken train ik veel met mijn eigen paarden, maar kijk ik ook naar andere ruiters en naar wat zij doen. Wat kan er nog beter, ook wanneer ik zelf nul-rondes rijdt. Details zijn hierbij belangrijk. Ik ben heel perfectionistisch en ik wil altijd tot het uiterste gaan om alles uit mezelf te halen.”

PARADRESSUUR

Britney de Jong (Utrecht)
Geboortedatum: 15-08-2001, teamlid sinds 2022
Britney de Jong maakte in 2021 haar debuut als para-dressuuramazone. Voorheen reed ze in de reguliere basissport, maar door een ongeluk - waarbij Britney blijvend letsel opliep aan haar arm - rijdt ze nu succesvol mee bij de Para-dressuur. In 2022 won Britney de teamtest in de KNHS-Para Dressuur Trophy in de Grade IV/V en individueel bemachtigde ze een tweede plaats in Zuidwolde. Op het CPEDI3* in Qatar droeg de studente para-veterinair bij aan de teamwinst met Fleetwood Mac en in Deauville behaalden ze met het team een tweede plaats. Ook werd Britney in 2022 met Caramba opgenomen in het Paralympisch kader.
“Het komende jaar hoop ik ook met mijn tweede paard Fleetwood Mac in het Paralympisch kader te komen. Ik wil met beide paarden de observatie wedstrijden zo goed mogelijk rijden en natuurlijk is het EK in 2023 een doel. Het is mijn derde seizoen bij de para-dressuur en zowel ik als mijn paarden gaan in de training nog steeds heel hard vooruit. Ik hoop dat dit jaar in de wedstrijden te kunnen laten zien. Sinds oktober 2022 ben ik met de paarden verhuisd naar mijn trainer Mark van de Donk en dat is ontzettend fijn. Mark en ik raken steeds meer op elkaar ingespeeld en hij begeleid mij echt goed, dus dat helpt enorm. Ik hoop mijn studie Para-Veterinair heel binnenkort af te ronden en daarna ga ik me voorlopig volledig focussen op het wedstrijdseizoen, daar heb ik heel veel zin in.”

KNHS TALENTENTEAM 2023

Thalia Rockx
Marten Luiten
Febe van Zwambagt
Kimberly Pap 
Skye Morssinkhof
Mel Thijssen
Iris Michels
Nina de Haas
Britney de Jong 


Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Springen
Springen
Springen
Eventing
Para dressuur

 

 

KNHS TALENTENTEAM 2022

Thalia Rockx
Marten Luiten  Talent van het jaar
Febe van Zwambagt
Kimberly Pap 
Skye Morssinkhof
Mel Thijssen
Mans Thijssen 
Nina de Haas
Britney de Jong 


Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Springen
Springen
Springen
Eventing
Para dressuur

 KNHS talententeam 2021

Thalia Rockx
Marten Luiten Talent van het jaar
Febe van Zwambagt 
Kimberly Pap
Daphne van Peperstraten
Rowen van de Mheen
Lars Kersten
Janneke Boonzaaijer
Nina de Haas
Levi Driessen
Maud de Reu


 Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Springen
Springen
Eventing
Eventing
Eventing
Para Dressuur

 KNHS Talententeam 2020

Thalia Rockx
Marten Luiten
Jeanine Nieuwenhuis
Kimberly Pap
Daphne van Peperstraten
Kevin Jochems
Lars Kersten
Janneke Boonzaaijer
Nina de Haas
Levi Driessen
Maud de Reu


Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Dressuur
Springen
Springen
Eventing
Eventing
Eventing
Para Dressuur


KNHS TALENTENTEAM 2019
Thalia Rockx  

Dressuur

Jasmien de Koeyer  

Dressuur

Jeanine Nieuwenhuis KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Denise Nekeman  

Dressuur

Kevin Jochems  

Springen

Sanne Thijssen   

Springen

Lars Kersten  

Springen

Janneke Boonzaaijer  

Eventing

Nina de Haas  

Eventing

Sanne de Jong  

Eventing

Maud de Reu  

Para Dressuur


 
KNHS TALENTENTEAM 2018
Anne Meulendijks  

Dressuur

Maxime van der Vlist  

Dressuur

Jeanine Nieuwenhuis  

Dressuur

Denise Nekeman  

Dressuur

Kevin Jochems KNHS Talent van het jaar

Springen

Lisa Nooren  

Springen

Sanne Thijssen  

Springen

Kim Hoogenraat  

Springen

Janneke Boonzaaijer  

Eventing

Janou Bleekman  

Eventing

Sanne de Jong  

Eventing

Estée Gerritsen  

Para Dressuur


 KNHS TALENTENTEAM 2017

Anne Meulendijks KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Jill Huijbregts  

Dressuur

Maxime van der Vlist  

Dressuur

Jeanine nieuwenhuis  

Dressuur

Denise Nekeman  

Dressuur

Kevin Jochems  

Springen

Lisa Nooren  

Springen

Sanne Thijssen  

Springen

Janneke Boonzaaijer  

Eventing

Janou Bleekman  

Eventing

Jordy Wilken  

Eventing

Estée Gerritsen  

Para Dressuur


KNHS TALENTENTEAM 2016
Stephanie Kooijman  

Dressuur

Anne Meulendijks  

Dressuur

Jill Huijbregts   

Dressuur

Maxime van der Vlist  

Dressuur

Jelmer Hoekstra  

Springen

Kevin Jochems  

Springen

Lisa Nooren  

Springen

Niels Knape  

Springen

Sanne Thijssen KNHS Talent van het jaar

Springen

Nienke van Roekel  

Eventing

Janou Bleekman  

Eventing

Jordy Wilken  

Eventing

Estée Gerritsen  

Para Dressuur


KNHS TALENTENTEAM 2015
Stephanie Kooijman  

Dressuur

Dinja van Liere  

Dressuur

Anne Meulendijks  

Dressuur

Jelmer Hoekstra  

Springen

Kevin Jochems  

Springen

Lisa Nooren KNHS Talent van het jaar

Springen

Niels Knape  

Springen

Nienke van Roekel  

Eventing

Janou Bleekman  

Eventing

Daphne Meulenbroek  

Para Dressuur


KNHS TALENTENTEAM 2014
Stephanie Kooijman  

Dressuur

Danielle Houtvast  

Dressuur

Danielle van Mierlo  

Dressuur

Dinja van Liere  

Dressuur

Sjaak Sleiderink   

Springen

Jelmer Hoekstra  

Springen

Kevin Jochems  

Springen

Jody van Gerwen  

Springen

Nienke van Roekel  

Eventing

Althea Bleekman  

Eventing

Rixt van der Horst KNHS Talent van het jaar

Para Dressuur


KNHS TALENTENTEAM 2013
Diederik van Silfhout  

Dressuur

Angela Krooswijk  

Dressuur

Stephanie Kooijman  

Dressuur

Danielle Houtvast  

Dressuur

Dinja van Liere  

Dressuur

Ruben Romp  

Springen

Hendrik Jan Schuttert  

Springen

Sjaak Sleiderink  

Springen

Dennis van den Brink  

Springen

Jody van Gerwen  

Springen

Frank Schuttert KNHS Talent van het jaar

Springen

Henrieke Boonzaaijer  

Eventing

Justin Maarse  

Eventing

Althea Bleekman  

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2012
Diederik van Silfhout     

Dressuur

Angela Krooswijk    

Dressuur

Daniëlle Heijkoop    

Dressuur

Stephanie Kooijman    

Dressuur

Danielle Houtvast    

Dressuur

Ruben Romp    

Springen

Hendrik Jan Schuttert KNHS Talent van het jaar  

Springen

Sjaak Sleiderink     

Springen

Dennis van den Brink    

Springen

Jody van Gerwen    

Springen

Henrieke Boonzaaijer    

Eventing

Justin Maarse    

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2011
Diederik van Silfhout  

Dressuur

Lotje Schoots  

Dressuur

Angela Krooswijk  

Dressuur

Daniëlle Heijkoop  

Dressuur

Aniek Poels  

Springen

Stefanie van den Brink  

Springen

Maikel van der Vleuten  

Springen

Hendrik Jan Schuttert  

Springen

Sjaak Sleiderink  

Springen

Bobbie Bary  

Eventing

Elaine Pen KNHS Talent van het jaar

Eventing

Nienke van Roekel  

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2010
Diederik van Silfhout  

Dressuur

Lotje Schoots  

Dressuur

Angela Krooswijk  

Dressuur

Jenny Schreven  

Dressuur

Michel Hendrix  

Springen

Maikel van der Vleuten  KNHS Talent van het jaar

Springen

Hendrik Jan Schuttert  

Springen

Sjaak Sleiderink   

Springen

Ellen Kloos  

Eventing

Bobbie Bary  

Eventing

Nienke van Roekel   

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2009
Diederik van Silfhout   

Dressuur

Dominique Filion  

Dressuur

Lotje Schoots KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Yessin Rahmouni  

Dressuur

Michel Hendrix  

Springen

Maikel van der Vleuten   

Springen

Wesley Heijdens  

Springen

Ellen Kloos  

Eventing

Annemiek Wieken  

Eventing 


KNHS TALENTENTEAM 2008
Diederik van Silfhout   

Dressuur

Dominique Filion  

Dressuur

Lotje Schoots  

Dressuur

Tommie Visser  

Dressuur

Huub van der Mark  

Eventing

Tim Lips KNHS Talent van het jaar

Eventing

Maikel van der Vleuten   

Springen

Jack Ansems  

Springen


KNHS TALENTENTEAM 2007
Emmelie Scholtens  

Dressuur

Diederik van Silfhout  

Dressuur

Dominique Fillion  

Dressuur

Lotje Schoots KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Huub van der Mark  

Eventing

Tim Lips  

Eventing

Maikel van der Vleuten  

Springen

Piet jr. Raijmakers  

Springen

Jack Ansems   

Springen

Hendrik Jan Schuttert  

Springen


KNHS TALENTENTEAM 2006
Angela van den Berg   

Dressuur

Diederik van Silfhout   

Dressuur 

Dominique Fillion  

Dressuur

Lotje Schoots  

Dressuur

Huub van der Mark  

Eventing

Iris Pemen  

Eventing

Maikel van der Vleuten  KNHS Talent van het jaar

Springen

Piet jr. Raijmakers  

Springen

Jack Ansems  

Springen

Maikel van Mierlo  

Springen


KNHS TALENTENTEAM 2005
Angela van den Berg   

Dressuur

Diederik van Silfhout   

Dressuur

Tommie Visser  

Dressuur

Laurens van Lieren KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Dominique Filion   

Dressuur

Lotje Schoots  

Dressuur

Huub van der Mark  

Eventing

Bas Theeuwes   

Eventing

Patrick van der Schans   

Springen

Vincent Voorn  

Springen

Maikel van der Vleuten  

Springen

Piet jr. Raijmakers  

Springen

Kevin van de nieuwenhuyzen   

Springen

Dominique Greeve  

Springen


KNHS TALENTENTEAM 2004
Inge Coenen  

Dressuur

Thamar Zweistra   

Dressuur

Angela van den Berg  KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Diederik van Silfhout   

Dressuur

Theo Hanzon  

Dressuur

Tommie Visser  

Dressuur

Harrie Smolders  

Springen

Patrick van der Schans  

Springen

Vincent Voorn  

Springen

Maikel van der Vleuten   

Springen

Jack Ansems  

Springen

Annemiek Wieken  

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2003
Thamar Zweistra   

Dressuur

Laurens van Lieren  

Dressuur

Petra van Esch  

Dressuur

Dominique Filion  

Dressuur

Wendy Fokker  

Dressuur

Diederik van Silfhout   

Dressuur 

Willem Greve KNHS Talent van het jaar

Springen

Wim Vos  

Springen

Suus Kuyten  

Springen

Maikel van der Vleuten   

Springen

Harrie Smolders  

Springen

Chantal Megchelenbrink   

Eventing


KNHS TALENTENTEAM 2002
Gert-Jan Bruggink KNHS Talent van het jaar

Springen

Kirsten Beckers   

Dressuur

Inge Coenen  

Dressuur

Joyce Heutink   

Dressuur

Inge Verbeek  

Dressuur

Wilmer Lanning  

Dressuur 

Thamar Zweistra   

Dressuur

Dominique Greeve   

Springen

Thijs Meulemeesters   

Springen

Patrick van der Schans   

Springen

Maikel van der Vleuten  

Springen

Maurice van Vliet  

Springen

Mark Voskes   

Springen


KNHS TALENTENTEAM 2001
Annemiek van der Vorm KNHS Talent van het jaar

Dressuur

Rob Heijligers   

Springen

Jan van Beek  

Eventing 

Sjaak van der lei   

Springen

Laurine Brucher  

Dressuur 

Laura Zwart  

Dressuur

Andrea Villaverde   

Dressuur 

Diana Boer  

Dressuur

Wilmer Lanning  

Dressuur

Roger Nysten  

Dressuur 

Guido van Baalen  

Springen

Rianne Nalis  

Springen

Maikel van der Vleuten   

Springen


KNHS TALENT van het jaar 2000
Gerco Schröder  KNHS Talent van het jaar Springen 

KNHS TALENT van het jaar 1999
Marlies van Baalen KNHS Talent van het jaar Dressuur

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
    Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
  • TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
    TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
  • Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen
    Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen