Internationale classificatie

Wanneer een KNHS-lid wil deelnemen aan internationale wedstrijden moet de sporter internationaal gekeurd worden. Dit kan alleen wanneer je een afgeronde nationale keuring hebt.

 Veelal vindt de internationale keuring plaats voorafgaand aan een internationale wedstrijd. Afspraken met de betreffende wedstrijdorganisatie voor een classificatiekeuring tijdens een internationaal evenement verlopen via de KNHS Afdeling Topsport. De uitkomst van een internationale classificatiekeuring wordt nationaal overgenomen.

Een overzicht van alle internationaal geclassificeerde ruiters vind je op de website van de FEI. Voor meer informatie over inschrijvingen voor internationale wedstrijden kun je contact opnemen met de KNHS afdeling Topsport.

KNHS-leden die een internationale (her)keuring hebben ondergaan moeten voor deelname aan de eerst volgende wedstrijd en uiterlijk binnen één maand na de keuring, de KNHS schriftelijk de resultaten van deze keuring doen toe komen. Uitslagen van keuringen kunnen gestuurd worden naar:

KNHS
Afdeling Sportontwikkeling
t.a.v. L. Kooiker
Postbus 3040, 3850 CA Ermelo
classificatie@knhs.nl 

Ander Nieuws

  • EK Rotterdam 2019: Gal aanvoerder TeamNL in Grand Prix Special
    EK Rotterdam 2019: Gal aanvoerder TeamNL in Grand Prix Special
  • EK Rotterdam 2019: Overzicht resterende titelstrijd
    EK Rotterdam 2019: Overzicht resterende titelstrijd
  • EK Rotterdam 2019: Dubbel goud voor para-dressuurruiters
    EK Rotterdam 2019: Dubbel goud voor para-dressuurruiters