­ Internationale classificatie - KNHS

Internationale classificatie

Wanneer een KNHS-lid wil deelnemen aan internationale wedstrijden moet de sporter internationaal gekeurd worden. Dit kan alleen wanneer je een afgeronde nationale keuring hebt.

Op alle internationale wedstrijden voor dressuur aangepast sporten wordt de mogelijkheid geboden om internationaal geclassificeerd te worden. Afspraken met de betreffende wedstrijdorganisatie voor een classificatiekeuring tijdens een internationaal evenement verlopen via de KNHS Afdeling Topsport. De uitkomst van een internationale classificatiekeuring wordt nationaal overgenomen.

Een overzicht van alle internationaal geclassificeerde ruiters vind je op de website van de FEI. Voor meer informatie over inschrijvingen voor internationale wedstrijden kun je contact opnemen met de KNHS afdeling Topsport.

KNHS-leden die een internationale (her)keuring hebben ondergaan moeten voor deelname aan de eerst volgende wedstrijd en uiterlijk binnen één maand na de keuring, de KNHS schriftelijk de resultaten van deze keuring doen toe komen. Uitslagen van keuringen kunnen gestuurd worden naar:

KNHS
Afdeling Sportontwikkeling
t.a.v. H. van Erp

Postbus 3040, 3850 CA Ermelo
classificatie@knhs.nl 

Ander Nieuws

  • Andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan
    Andere betaalsystemen voor beoordelings- en meetmomenten toegestaan
  • Binnensportaccommodaties en sportkantines vanaf 1 juli weer open
    Binnensportaccommodaties en sportkantines vanaf 1 juli weer open
  • Jur Vrieling: ‘Tijd voor puntjes op de i’ **video**
    Jur Vrieling: ‘Tijd voor puntjes op de i’ **video**