­ Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program inspiratiesessies - KNHS

Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program inspiratiesessies

Ben je benieuwd naar wat Bixie&Friends en/of KNHS Young Leaders Program voor jouw bedrijf of vereniging kan betekenen? Geef je nu op voor een van de online inspiratiesessies op dinsdag 22 februari en donderdag 3 maart. FNRS en KNHS bieden speciaal voor sportaanbieders en verenigingen deze online inspiratiesessie over Bixie&Friends en KNHS Young Leaders Program aan.

Bixie&Friends Ruiteropleiding
Speciaal voor de jongste kinderen tot en met 12 jaar die willen paardrijden, bieden de KNHS en FNRS de Bixie&Friends Ruiteropleiding. Hierin leren kinderen op een veilige en leuke manier alles over pony's, de verzorging, de omgang en uiteraard het paardrijden. Het programma is speels opgebouwd en afgestemd op de beleving, motoriek en didactische vaardigheden van jonge kinderen. Tijdens de Ruiteropleiding Bixie&Friends worden kinderen samen met de pony Bixie en z'n vrienden meegenomen langs een volledige leerlijn paardrijden, waarbij ze uiteindelijk diploma's kunnen halen, proeven kunnen rijden en wedstrijdjes kunnen doen. Alles wordt genoteerd in hun eigen persoonlijke ruiterpaspoort.

KNHS Young Leaders Program
Het KNHS Young Leaders Program heeft op een speelse manier de link weten te leggen tussen plezier en onderwijs, tussen vrije tijdsbesteding en het ontwikkelen van maatschappelijk waardevolle kwaliteiten. De KNHS wil een prominente bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden. dit programma is speciaal voor jeugd en jongvolwassenen t/m 25 jaar en bestaat uit vier niveaus (helpen, uitvoeren, organiseren en besturen). Een deelnemer kan in één van de vier leiderschapsniveaus instromen en zichzelf ontwikkelen.

Binnen beide programma’s gaat de jeugd aan de slag met onderwerpen als verzorging, omgang met het paard, gezondheid & welzijn, voer, de taal leren van het paard, veiligheid en nog veel meer! Bixie&Friends is speels opgebouwd en afgestemd op de beleving, motoriek en didactische vaardigheden van jonge kinderen. Het KNHS Young Leaders Program gaat verder op het gebied van het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en competenties.

Wil je meer weten over Bixie&Friends en/of KNHS Young Leaders Program? 
Opgave is mogelijk door in te loggen via MijnKNHS.nl via onderstaande links:

Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst van 22 februari om 9.30 uur

Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst van 3 maart om 9.30 uur

Let op: bevestig de winkelwagen twee maal voor een volledige aanmelding, je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Meer informatie:
Bixie&Friends 
Young Leaders Program

 

 

Ander Nieuws

  • Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs van Jumping Amsterdam
    Maikel van der Vleuten tweede in Grote Prijs van Jumping Amsterdam
  • Dinja van Liere wint WB-wedstrijd dressuur Jumping Amsterdam
    Dinja van Liere wint WB-wedstrijd dressuur Jumping Amsterdam
  • Marten Luiten opnieuw verkozen tot KNHS Talent van het Jaar
    Marten Luiten opnieuw verkozen tot KNHS Talent van het Jaar