­ AH Sportactie 2020 - KNHS

AH Sportactie 2020

In september starten NOC*NSF en Albert Heijn weer met de AH Sportactie voor mensen die willen kennismaken met een (nieuwe) sport. We bieden onze verenigingen en hippisch ondernemers ook de mogelijkheid hieraan mee te doen. Informatie over de actie en hoe onze hippische sportaanbieders dit kunnen inzetten, leest u hier.

Hoe werkt de AH Sportactie?

Albert Heijn gaat in de periode van 14 t/m 27 september 2020 promotie doen voor de AH Sportactie. Anders dan de vorige keer vindt deze promotie veel meer online plaats en wordt er niet meer met fysieke zegels gewerkt, maar gaat alles via de AH app. Bij het boodschappen doen ontvangt iedereen in de AH-app sportvouchers die ze tussen 14 september en 25 oktober kunnen inwisselen voor een kennismakingsactiviteit in een sport, zoals paardrijden of mennen. Zodra iemand een boeking heeft gedaan bij uw stal of vereniging voor een rondleiding, kennismakingsles of een clinic als toeschouwer ontvangt u daar automatisch een mailtje van met alle gegevens.

De AH Sportactie is wat lastiger in de paardensport dan in andere sporten, omdat u niet zomaar even een proeflesje kunt doen, maar wees creatief. Ook bestaande ruiters uitnodigen op uw rijvereniging voor een proefles of clinic is leuk om nieuwe leden te trekken. Bij een manege kan ook een wandeling aan de hand worden aangeboden als kennismakingsactiviteit met paardrijden. Maar een activiteit als toeschouwer in de paardensport kan ook, zoals een rondleiding of kijken bij een clinic “hoe leer ik paardrijden”? 

Voeg uw kennismakingsactiviteit(en) vanaf 10 augustus toe. Albert Heijn promoot de AH Sportactie tussen 14 en 27 september. Het is belangrijk dat uw paardensportaanbod voor die tijd op het platform Clubbase (vroeger Clubprofiel) staat! Alle paardensportaanbieders die een account aanmaken, kunnen hiervan ook weer zichtbaar worden voor de Open Manegedagen die we in dezelfde periode organiseren, zodat het elkaar verstrekt. Clubbase is bereikbaar vanaf 10 augustus, maar meld u hier alvast aan als u geïnteresseerd bent in de AH Sportactie.

Tips en tricks van de vorige AH Sportactie

 • Maak minimaal 1 – 3 leuke activiteiten aan die geboekt kunnen worden.
 • Plaats een leuke foto van enthousiaste ruiters of menners bij uw paardensportaanbod.
 • De meeste boekingen worden 0 tot 3 dagen van tevoren gedaan.
 • Zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zijn populaire dagen om te boeken.
 • Bied na de AH Sportactie altijd een vervolg aan, zoals de Bixie&Friends Ruiteropleiding.
 • Deel de folder 'KNHS-FNRS Ruiteropleiding Brons’ uit. Deze zijn te bestellen via accountmanagement@knhs.nl.

Meer informatie, vragen en aanmelden? Ga naar ClubbaseZo mist u niks aan informatie en ontvangt u filmpjes en tips om uw paardensportaanbod volgeboekt te krijgen.

Onze KNHS accountmanagers kunnen ook helpen met verdere vragen over activering van de AH Sportactie. Bel gerust, kijk voor contactgegevens op de pagina KNHS Accountmanagers.

Categorie: AH sportactie

Ander Nieuws

 • Promoot paardrijden via AH Sportactie 2020
  Promoot paardrijden via AH Sportactie 2020
 • Maak kennis met paardensport via AH Sportactie
  Maak kennis met paardensport via AH Sportactie
 • Maak kennis met paardensport via AH Sportactie
  Maak kennis met paardensport via AH Sportactie