­ € 1.000 voor jouw rijvereniging - 2e ronde! - KNHS

€ 1.000 voor jouw rijvereniging - 2e ronde!

Update: Uitbreiding actie ‘1000 euro voor de club’ vanwege overdonderend succes. Elke sportclub kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom kunnen er nu via NOC*NSF nogmaals 500 verenigingen eenmalig € 1.000 aanvragen voor de club. Van donderdag 16 juni 20.00 uur tot vrijdag 17 juni 20.00 uur met loting. Dit budget is vrij te besteden en kan bijvoorbeeld worden gebruikt worden voor de organisatie van concoursen, nieuw hindernismateriaal, verfrissen van de kantine of aanschaf spelmateriaal voor de jongste jeugd met pony's.

Update: Uitbreiding actie ‘1000 euro voor de club’ vanwege overdonderend succes.
De verdeling van 1 miljoen euro voor 1.000 sportclubs namens het ministerie van VWS bleek zo’n succes dat het aantal inschrijvingen vrijwel direct het maximum van 1.000 had bereikt, al 24 uur na opening. Een teleurstelling voor clubs die daarna een aanvraag wilden doen. NOC*NSF heeft daarom besloten om nog eens 500 clubs blij te maken met € 1.000 euro. Op donderdag 16 juni 20.00 uur heropenen ze de inschrijving tot vrijdag 17 juni 20.00 uur, waarmee alle verenigingen de kans krijgen alsnog een aanvraag in te dienen. Daarbij geldt deze keer niet het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, maar hanteren ze een loting om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven op een extra steuntje in de rug. Dit extra bedrag wordt vrijgemaakt vanuit het ondersteuningsbudget (services) van het Sportakkoord.

Met dit budget krijgen sportclubs de kans om eigen sportdeelname te verhogen, nieuwe doelgroepen te bereiken of bestaand sport- en beweegaanbod te versterken of vernieuwen. Meer info op de site van NOC*NSF

Aanvragen
Je kunt hier je aanvraag straks doen voor 1.000 euro voor de clubEen aanvraag kun je indienen van donderdag 16 juni 20.00 uur tot vrijdag 17 juni 20.00 uur met loting. Er worden dan maximaal 500 aanvragen verloot!

Let op! Bij het doen van de aanvraag wordt een regionaal contactpersoon gevraagd. Hiervoor kun je opgeven:

Naam: (regionaal contactpersoon): Christel de Boer
Organisatie: (regionaal contactpersoon): KNHS
Functie: (regionaal contactpersoon): Manager sportaanbieders & sportstimulering
Telefoon: (regionaal contactpersoon): 06-11627708
E-mail: (regionaal contactpersoon): c.deboer@knhs.nl
Bond: Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

 

 

Ander Nieuws

  • Week van de Official: Wat bezielt Eddy Mannak?
    Week van de Official: Wat bezielt Eddy Mannak?
  • Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 oktober 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 oktober 2022
  • Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.
    Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.