­ Actie Bixie&Friends Ruiterpaspoort - KNHS

Actie Bixie&Friends Ruiterpaspoort

De KNHS heeft tijdelijk een actie voor de Bixie&Friends Ruiterpaspoorten voor bestaande jeugdleden. De Bixie&Friends ruiteropleiding is inmiddels een groeiend succes. Al bijna 50 FNRS-KNHS sportaanbieders zijn met hun jeugdleden gestart en meer dan 1.000 kinderen zijn actief aan de slag met het Bixie&Friends ruiterpaspoort. Wil jij als FNRS-bedrijf of KNHS-vereniging ook met jouw bestaande jeugdleden starten met de Bixie&Friends ruiteropleiding, dan hebben wij nu een tijdelijke actie voor ruiters die over willen stappen van het reguliere ruiterpaspoort Brons naar een Bixie&Friends ruiterpaspoort.

Vorig jaar heeft de KNHS de ruiteropleiding Brons uitgebreid voor de jongste jeugd t/m 12 jaar met Bixie&Friends. Met deze aanvulling kunnen jeugdruiters al vanaf het eerste begin in de stallen aan de slag met hun ruiterpaspoort en stempels gaan verdienen. Vervolgens kunnen ze in de paardrijlessen stempels halen en op de proevendagen, waardoor de hele ruiteropleiding een leuke beleving wordt met veel beloningsmomenten. 

Het actie aanbod
Wanneer jij als sportaanbieder tenminste 10 jeugdleden hebt die willen overstappen, dan kan dat nu voor € 5,00 in plaats van € 7,50 per paspoort. De ruiters krijgen hiervoor het gepersonaliseerde Bixie&Friends ruiterpaspoort en het nieuwe boekje “Mijn eerste paardrijles met Bixie&Friends” krijgen ze er gratis bij. De actie is verlengd t/m 31 december 2021. 

Hoe meedoen?
De namen van de kinderen kunnen door de sportaanbieder per mail doorgegeven worden aan Patricia Bronkhorst, KNHS accountmanager via p.bronkhorst@knhs.nl o.v.v. naam ruiter en relatienummer, vermeld wel of de factuur naar jou als sportaanbieder of naar de kinderen zelf gestuurd mag worden. De gepersonaliseerde Bixie&Friends ruiterpaspoorten worden samen met de boekjes naar de sportaanbieder toegezonden, waarna ze verstrekt kunnen worden aan de Bixie&Friends ruiters en ze kunnen starten met hun Bixie&Friends Ruiteropleiding.

Wil je meer weten over de Ruiteropleiding Bixie&Friends, kijk dan op https://www.knhs.nl/voor-sportaanbieders/knhs-ruiteropleidingen/ruiteropleiding-jongste-jeugd/.
Meer informatie of vragen kunnen gesteld worden aan Patricia Bronkhorst, KNHS Accountmanager voor Bixie&Friends: 06-55155968 of p.bronkhorst@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Iris Boelhouwer: ‘Een feest om met alle disciplines zo goed te presteren’
    Iris Boelhouwer: ‘Een feest om met alle disciplines zo goed te presteren’
  • Goud voor Hammink, Hendriks en Schuiling op NK Ponymennen
    Goud voor Hammink, Hendriks en Schuiling op NK Ponymennen
  • Maikel van der Vleuten en Beauville Z N.O.P. springen naar WK-brons
    Maikel van der Vleuten en Beauville Z N.O.P. springen naar WK-brons