AH Sportactie 2018

Albert Heijn, NOC*NSF, de KNHS, FNRS en vele andere sportbonden hebben opnieuw de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet. Van september tot november vindt de AH Sportactie plaats. Miljoenen mensen in heel Nederland krijgen de kans om de sport te ontdekken die bij hen past. Daar hoort paardrijden natuurlijk ook bij!

Tijdens de AH Sportactie, van 17 t/m 30 september, ontvangen Albert Heijn klanten bij elke keer dat zij boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher geeft recht op twee keer sporten, zogenoemde sportcredits. Klanten kunnen de vouchers t/m 25 november verzilveren via www.ahsportactie.nl.

Door mee te doen aan de AH Sportactie stelt u op laagdrempelige wijze uw bedrijf of vereniging open voor iedereen die een keer wil proberen hoe paardrijles in zijn werk gaat. Tevens krijgt u de mogelijkheid om via Albert Heijn meer bekendheid te generen voor uw bedrijf, de sport te promoten en nieuwe leden te werven.

Interessant! Hoe kan ik meedoen aan de AH Sportactie?
U kunt zich aanmelden via www.clubprofiel.nl. Via MijnKNHS kunt u een campagnedraaiboek downloaden met tips voor uw aanmelding en deelname aan de AH Sportactie. Ook vindt u hier andere handige documenten om u te helpen bij uw deelname aan de AH Sportactie en proeflessen voor deelnemers. Uiteraard is de Sportaanbiedersdesk bereikbaar voor uw vragen.

De AH Sportactie en Open Manegedagen
De AH Sportactie valt grotendeels samen met de Nationale Sportweek die dit jaar van 15 t/m 29 september is. De Nationale Sportweek heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten door landelijk en lokaal events, clinics en ludieke acties in te zetten. Binnen de Nationale Sportweek organiseren de KNHS en FNRS van 15 t/m 23 september de jaarlijkse Open Manegedagen. Een mooie manier om uw manege en het paardrijden te promoten en spaarders te enthousiasmeren om de proeflessen bij u te komen volgen! Helpt u mee om de paardensport te promoten en meer mensen te laten genieten van paarden?

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum