­ KNHS Club van het Jaar 2021 - KNHS

KNHS Club van het Jaar 2021

Dit jaar vond de Club van het Jaar verkiezing 2021 plaats, uitgezet door NOC*NSF en RaboClubSupport ter ondersteuning van sport- en cultuurclubs in Nederland. Voor de veerkracht die verenigingen het afgelopen jaar getoond hebben. Ook KNHS rijverenigingen hebben meegedaan. De KNHS heeft de beste vijf extra in zonnetje gezet als KNHS Club van het jaar 2021. Zij hebben een prijzenpakket aangeboden gekregen van de KNHS ter stimulering als actieve toekomstgerichte vereniging. De KNHS waardeert enorm de inzet en het aanbod van de verenigingen binnen de paardensport.

KNHS Club van het jaar 2021

Vanuit de paardensport hadden we 29 deelnemende paardensportaanbieders, zowel verenigingen als maneges. Je kunt ze allemaal bekijken via deze link https://www.clubvanhetjaar.nl/eindstand-per-sportbond. Als hoogste vijf zijn geëindigd de onderstaande verenigingen. De KNHS zet deze verenigingen extra in het zonnetje als KNHS Club van Jaar 2021! Bedankt voor jullie enthousiaste deelname! 

1e

RSV de Hoge Devel - (Gemeentewinnaar)  

Zwijndrecht (ZH)

 

2e

Ruitervereniging Sé-ROS 

Koudekerke (ZL)

 

3e

PSV de Oortveldruiters 

Empe (GLD - Kring Berkel IJssel)

 

4e

De Vier Heemskinderen 

Beneden-Leeuwen (GLD - Kring Rivierenland Oost)

 

5e

De Zwartewaterruiters 

Genemuiden (OV - Kring NWO-NOP)

 

Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee en zijn 152.000 stemmen uitgebracht.

 

 

Ambassadeurs sport en cultuur
De ambassadeurs uit de sport- en cultuurwereld zijn Erben Wennemars en Typhoon. Zij dragen de verkiezing Club van het Jaar een warm hart toe. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een vereniging kan zijn om plezier in je sport of culturele activiteit te hebben. Voor meer info, kijk op www.clubvanhetjaar.nl. Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar 2021’, worden de winnaars beloond met mooie prijzen zoals masterclasses van experts die de club vooruit helpen en een schitterende promovideo waarmee ze hun club extra in de schijnwerpers kunnen zetten.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van RaboClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Categorie: sportaanbieders; actie, #Clubvanhetjaar2021

Ander Nieuws

  • Iris Boelhouwer: ‘Een feest om met alle disciplines zo goed te presteren’
    Iris Boelhouwer: ‘Een feest om met alle disciplines zo goed te presteren’
  • Goud voor Hammink, Hendriks en Schuiling op NK Ponymennen
    Goud voor Hammink, Hendriks en Schuiling op NK Ponymennen
  • Theo Fledderus rent een paard voor het goede doel
    Theo Fledderus rent een paard voor het goede doel