­ KNHS Loterij voor verenigingen en ruitersportcentra - KNHS

KNHS Loterij voor verenigingen en ruitersportcentra

Het is inmiddels een jaar geleden dat het coronavirus ons leven ging bepalen. We hebben een bijzonder jaar achter de rug. Wij zijn trots op alle sportaanbieders, maneges en verengingen, die onder moeilijke omstandigheden de paardensport in Nederland binnen de geldende overheidsmaatregelen hebben laten doorgaan. Daarom vinden we het tijd voor iets leuks, voor een steuntje in de rug, voor een gevoel van saamhorigheid De KNHS heeft om deze redenen een loterij georganiseerd voor KNHS-verenigingen en FNRS-bedrijven. Leden, paardensporters en -liefhebbers kunnen loten kopen om kans te maken op een mooi prijzenpakket en steunen daarbij u als sportaanbieder.

Hoe werkt het?
Vanaf dinsdag 2 maart kunnen leden, paardensporters en -liefhebbers loten kopen voor €2,- per stuk op knhsloterij.lotify.com (2 maart definitief live). Daarbij geven zij aan welke KNHS-vereniging of welk FNRS-bedrijf zij willen steunen. Van elk verkocht lot wordt na de trekking 80% van de opbrengst van het lot naar de gekozen sportaanbieder overgemaakt. De overige 20% zijn handlings- en administratiekosten en gaan naar Lotify, het platform dat de loterij faciliteert. De KNHS ontvangt geen percentage. Een gaaf prijzenpakket wordt verzorgd door de KNHS en haar sponsors en partners. De hoofdprijs van de loterij is €1000,- shoptegoed van Agradi, €500,- voor de koper van het lot en €500,- voor de vereniging of het ruitersportcentrum waarvoor het lot is gekocht. Hoe meer loten u verkoopt, hoe meer kans op de hoofdprijs!

De loterij is volledig digitaal en dus makkelijk deelbaar via uw website, social media of WhatsApp. U kunt hieronder verschillende promotiematerialen downloaden waarmee u uw vereniging of ruitersportcentrum kunt promoten onder uw leden en/of klanten. Hoe leuk is het als uw vereniging of ruitersportcentrum straks het vaakst gekozen is bij de lotenverkoop.

Op zondag 28 maart is de trekking en daarna worden de geïnde bedragen overgemaakt naar alle sportaanbieders die geselecteerd zijn bij de verkoop van loten. 

Promotiematerialen:

Ander Nieuws

  • Corona-update: lichte versoepelingen, onderlinge manege- en verenigingsactiviteiten voor alle leeftijden toegestaan vanaf 28 april
    Corona-update: lichte versoepelingen, onderlinge manege- en verenigingsactiviteiten voor alle leeftijden toegestaan vanaf 28 april
  • Coronavirus en paardensport
    Coronavirus en paardensport
  • Springjeugd internationaal van start na scoutingsdagen
    Springjeugd internationaal van start na scoutingsdagen