­ Open Manegedagen - KNHS

Open Manegedagen

Ieder jaar organiseren de KNHS en de FNRS tijdens de Nationale Sportweek de Open Manegedagen. Uw ruitersportcentrum kan dan de deuren openen voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden én uw manege!

Bent u bestuurslid van een vereniging met een eigen accommodatie? Tijdens de Nationale Sportweek organiseren de KNHS en FNRS wederom de Open Manegedagen. Het zou fantastisch zijn als u in deze periode ook uw deuren opent voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden én uw vereniging.

Ik wil graag meedoen, hoe gaat het in zijn werk?

 • Laat weten dat u meedoet via het inschrijfformulier op de website van de FNRS, via het agenda item ‘Open Manegedagen 2019’ kunt u zich aanmelden. U kunt hier ook aangeven op welke dag(en) u uw vereniging opent voor publiek.
 • Na aanmelding ontvangt u tien voorbedrukte posters waar u zelf de datum van uw open dag op kunt schrijven. Daarmee kunt u dit evenement in de wijde omgeving kenbaar maken. Meer posters bijbestellen? Dat is mogelijk via het inschrijfformulier op de website van de FNRS.
 • Na aanmelding ontvangt u in de zomer het gratis Open Manegedagenpakket met daarin onder anderen het knutselmateriaal, foto items voor een te gekke winactie en andere spelletjes, ballonnen en folders. Alle deelnemende bedrijven en verenigingen worden vermeld op de speciale website voor de Open Manegedagen,manegedagen.nl.

FNRS en KNHS promoten de Open Manegedagen met een frisse, stoere campagne in landelijke en lokale media, online en op social media. Ook dit jaar organiseren we weer een foto-actie waarmee deelnemers een jaar lang gratis paardrijden kunnen winnen. In het Open Manegedagenpakket vindt u leuke materialen voor knutsel- en spelactiviteiten. De rest van de invulling van het programma is aan u.

Lees meer over de Open Manegedagen

Ander Nieuws

 • Stagiair(e) gezocht op het NHC!
  Stagiair(e) gezocht op het NHC!
 • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 januari 2021
  Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 januari 2021
 • Leren paardrijden: Springoefeningen
  Leren paardrijden: Springoefeningen