Open Manegedagen

Ieder jaar organiseren de KNHS en de FNRS tijdens de Nationale Sportweek (15 t/m 23 september 2018) de Open Manegedagen. Jouw ruitersportcentrum kan dan de deuren openen voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden én jouw manege!

In 2017 deden meer dan 130 bedrijven. In 2018 gaan we natuurlijk voor nog meer deelnemende maneges, zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met de paardensport. Doe je ook mee? 

Ja, ik doe mee aan de Open Manegedagen!

Inschrijven kan via het inschrijfformulier in Mijn KNHS dat te vinden is onder 'Opleidingen en Evenementen'. Vergeet niet te vermelden wanneer de open dag is, wie de contactpersoon is en wat er op het programma staat. Uiteraard kunnen de Open Manegedagen ook op meerdere dagen plaatsvinden. Na aanmelding sturen we je het volgende:

Tips voor het programma

We helpen je graag met een vliegende start met promotiemateriaal en het Open Manegedagenpakket, met daarin materiaal voor knutsel- en spelactiviteiten. De verdere invulling van het programma is helemaal aan jou. Wat wil je laten zien van je bedrijf en welke onderdelen wil je uitlichten? Denk aan rondleidingen over het bedrijf, pony’s poetsen, een rondje ponyrijden of wandelen met een pony, paardrijden voor ouders en shows en demonstraties van lessen en disciplines. Uiteraard kan ook het volledige programma naar eigen wens worden ingevuld.  

Promotie Open Manegedagen

De FNRS en de KNHS promoten de Open Manegedagen met een frisse, stoere campagne in landelijke en lokale media, online en op social media. Alle bedrijven die meedoen komen op www.manegedagen.nl en in de speciale Open Manegedagen app die gratis te downloaden is via de Appstore of Google Play Store, waar in de campagne naar verwezen wordt. 

Categorie: manegedagen, open dag, open manegedagen 2018, nationale sportweek

Ander Nieuws

  • Voormalig winnaars NK Springen 1937 - 2018
    Voormalig winnaars NK Springen 1937 - 2018
  • Overzicht nationale kaders per 1 april 2019
    Overzicht nationale kaders per 1 april 2019
  • Deelnemers internationale wedstrijden 25 t/m 31 maart 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 25 t/m 31 maart 2019