­ Ponytoppers voor Bixie&Friends - KNHS

Ponytoppers voor Bixie&Friends

Speciaal voor de jongste ruiters tot 12 jaar hebben we een nieuw jeugdmagazine gemaakt: Bixie&Friends. Alle kinderen tot en met 12 jaar die lid zijn van de KNHS via een vereniging of FNRS-bedrijf krijgen dit magazine twee keer per jaar thuis gestuurd in plaats van Paard&Sport.

In  Bixie&Friends neemt Bixie kinderen mee op zijn avonturen, die hij samen met zijn vrienden beleeft op manege de Adventure Stables. Bixie is een enorm slimme pony en niet alleen zijn vriendjes kunnen veel van hem leren! In het eerste nummer stellen we hem en vriendinnetje Dancer alvast aan de lezers voor.

Daarnaast staan in dit super leuke  tijdschrift allerlei puzzels, posters, de leukste verhalen over paarden en pony’s en maken kinderen zelf kans op een plaatsje bij de ‘ponytoppers’ met hun favoriete (manege)pony. Dit kan door een mailtje te sturen naar redactie@knhs.nl. Zorg voor een foto van goede kwaliteit (minimaal 1MB) en zorg ervoor dat kinderen een cap dragen als ze op de pony zitten!

Alle sportaanbieders van de KNHS ontvangen 10 exemplaren van Bixie&Friends. Deze kunt u uiteraard in de kantine van uw accommodatie leggen. Wilt u graag meer exemplaren ontvangen, stuur dan een e-mail met uw gegevens naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl. Dan sturen wij u kosteloos een aantal extra toe.

Naast het nieuwe jeugdblad Bixie&Friends is Bixie ook online te vinden op www.bixiekids.nl.  Op dit platform vinden kinderen en ouders alle informatie die je nodig hebt om te leren paardrijden. Ook is er informatie te vinden over de verschillende disciplines, verzorging, rijden van F-proeven en Bixiewedstrijden. 

Wilt u meer weten over Bixie&Friends of het nieuwe platform www.bixiekids.nl? Stuur dan een mailtje naar redactie@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing
    Groot-Brittannië oppermachtig op EK eventing
  • WK Lanaken: bronzen medaille voor Nicole Eggens en Loharna-P
    WK Lanaken: bronzen medaille voor Nicole Eggens en Loharna-P
  • Children derde in FEI Jumping Nations Cup Youth Final
    Children derde in FEI Jumping Nations Cup Youth Final