­ Scoor voor je club - KNHS

Scoor voor je club

Met Scoor voor je Club kun je 365 dagen per jaar automatisch inkomsten voor jouw vereniging genereren in samenwerking met lokale ondernemers én deelnemers! Dit alles werkt via een app, waarbij je als vereniging een eigen Digitale Clubkaart aanmaakt met daarin een Club Spaarpot. Lees hier hoe het werkt en meld je aan voor het webinar op 23 februari a.s..


Webinar voor KNHS verenigingen woensdag 23 februari 2022

Meld je aan voor het gratis webinar en hoor alles over de mogelijkheden van Scoor voor je Club. Speciaal voor de KNHS geeft Scoor voor je Club een webinar voor KNHS verenigingen. Deze is op woensdag 23 februari van 19:00 tot 20:00 uur via Zoom. Meld je alvast aan via de button op scoorvoorjeclub.nl/webinars. De dag voor het  webinar ontvang je de Zoom link om deel te nemen! We zien je graag!

Met Scoor voor je Club 365 dagen per jaar automatisch inkomsten voor sportclubs, verenigingen, maatschappelijke organisaties, goede doelen, ondernemers én deelnemers! Een win-win-win situatie.

Jouw 4 stappen naar de start!

 1. Vraag voor je vereniging via scoorvoorjeclub.nl snel en gratis jouw Digitale Clubkaart aan

 2. Betrek lokale en regionale ondernemers en informeer hen dat je achterban hen graag de omzet gunt in ruil voor hun zelfgekozen bijdrage. Ondernemers hoeven niets te scannen en er zijn geen kassakoppelingen nodig

 3. Informeer jouw leden en achterban jullie Digitale Clubkaart te activeren.

 4. Doordat deelnemers shoppen en pinnen bij Scoor voor je Club Partners, worden er automatisch euro’s gescoord voor jouw vereniging en voor de deelnemers.

Automatisch sparen met aankopen:
Je doet aankopen bij (lokale) Scoor voor je Club Partners. Je rekent daar af door te pinnen. De winkel stopt dan automatisch een zelfgekozen bijdrage in de Digitale Spaarpotten van de deelnemer. De inhoud van de Club Spaarpot gaat aan het einde van de maand automatisch naar de vereniging van keuze van de deelnemer, jouw vereniging! Scoor voor je Club wordt uitgevoerd met de privacy-vriendelijke kaarten-app Dappre en staat onder toezicht van de Nederlandsche Bank. Doe mee! En alvast veel plezier met scoren!

Over Scoor voor je Club
De KNHS is partner van Scoor voor je Club om een bijdrage te leveren aan nieuwe initiatieven richting toekomstbestendige paardensportverenigingen, die passen in een maatschappelijk verantwoorde en duurzame samenleving. Scoor voor je Club werkt tevens samen met retail brancheorganisatie INretail om lokale winkeliers te betrekken, met VSG (Vereniging Sport en Gemeenten), met NL Actief, NOC*NSF en meerdere sportbonden.

Meer informatie kun je vinden op: https://scoorvoorjeclub.nl. Wil je meedoen als paardensportvereniging of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Scoor voor je Club via meedoen@scoorvoorjeclub.nl of via de QR Code: 

Als aangesloten vereniging bij Scoor voor je Club kun je gebruik maken van de toolkit met communicatie-materialen en is hulp & advies altijd dichtbij.

Wil je graag eerst contact met de KNHS, dan kun je een KNHS accountmanager bereiken via accountmanagement@knhs.nl. Ook zij kunnen de vereniging verder wegwijs maken in het Scoor voor je Club aanbod.

 

 

Ander Nieuws

 • Children en Junioren winnen CSIO Youth finals Peelbergen
  Children en Junioren winnen CSIO Youth finals Peelbergen
 • WK Lanaken: zilver en brons voor Nederlandse ruiters
  WK Lanaken: zilver en brons voor Nederlandse ruiters
 • Goud voor TeamNL, zilver voor IJsbrand op WK Vierspannen *UPDATE*
  Goud voor TeamNL, zilver voor IJsbrand op WK Vierspannen *UPDATE*