Contact (sportaanbieders)

KNHS Sportaanbiedersdesk

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:30 en 17:00 uur 
Gesloten in het weekend en op nationale feestdagen

 

 

Van links naar rechts: Maaike den Besten, Deborah Vermeer en Patricia Bronkhorst

Even voorstellen: 

Maaike:

Ik ben Maaike den Besten, 33 jaar en kom uit Apeldoorn. Sinds januari 2016 ben ik in dienst bij de KNHS, nadat ik in mei 2008 ben begonnen bij de FNRS. Met de vernieuwde samenwerking tussen de KNHS en FNRS gingen er werkzaamheden over van de FNRS naar de KNHS, waaronder die van mij. Zodoende ben ik bij de KNHS komen werken. Een hele leuke, uitdagende stap waar ik veel voldoening uit haal!

Bij de FNRS heb ik me bezig gehouden met Ruiterzaken, maar ook met Opleidingen en bijvoorbeeld de Zit- en Springcompetitie.

Werken bij de sportbond betekent passie voor paarden. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bij mijn paard te vinden, een vijfjarige Groninger sterruin die ik zelf heb gefokt. Daarnaast ben ik jurylid voor de bronzen ruiteropleiding en ga ik graag met vriendinnen mee op wedstrijd. Ik hoop te zijner tijd weer te gaan starten met mijn paard.

 

Deborah:

Mijn naam is Deborah Vermeer, ik ben 32 jaar en ik woon in Ermelo. Sinds januari 2016 ben ik werkzaam bij de KNHS op de Sportaanbiedersdesk. Voordat ik bij de KNHS kwam werken, heb ik vanaf augustus 2014 bij de FNRS gewerkt op de afdeling Ruiterzaken en Opleidingen.

Buiten mijn werk sport ik graag, ik rij paard maar ben ook regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast heb ik een druk sociaal leven met een lieve familie en lieve vrienden om mijn heen. Lekker eten met een goed glas wijn en veel gezelligheid!

In mijn werk probeer ik altijd het beste naar boven te halen, in mezelf maar ook in mijn collega's. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn nieuwe team een succes te gaan maken van de combinatie Sportaanbiedersdesk en Accountmanagement. Met als belangrijkste drijfveer, paardrijden is leuk en paardrijden is voor iedereen!

 

Patricia:

Ik ben Patricia Bronkhorst, 38 jaar en ik woon in Bussum met mijn twee kinderen. In 1999 ben ik begonnen bij de KNHS, toen nog in Baarn. Door de jaren heen heb ik op veel afdelingen binnen de KNHS gewerkt en sinds januari 2016 ben ik helemaal op mijn plek in ons team, de Sportaanbiedersdesk. We kunnen met ons team veel betekenen voor de sportaanbieders, van advies geven op verschillende vlakken tot het regelen van Ruiter- en Menbewijsexamens.

Na een ongeluk heb ik actief paardrijden op de zijlijn gezet, maar dat betekent zeker niet dat ik stil zit. Ik heb heel veel hobby’s en hou van koken, maar bijvoorbeeld ook van kleren maken. Het blijft wel kriebelen om op een paard te zitten, ik kan er ontzettend van genieten om een strandrit te maken.

 

 

Ander nieuws

  • Vacature Accountmanager Sponsoring (m/v)
    Vacature Accountmanager Sponsoring (m/v)
  • Pas op voor eikels en eikenblad in de wei
    Pas op voor eikels en eikenblad in de wei
  • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 september 2017
    Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 september 2017
Wij maken gebruik van cookies Ok