­ Posters Paardrijden in Corona tijd - KNHS

Posters Paardrijden in Corona tijd

De KNHS en FNRS ondersteunen sportaanbieders bij de opstart om weer veilig ruiters te ontvangen op de hippische accommodaties in corona tijd. Hiervoor hebben we samen posters ontworpen om de maatregelen op uw hippische accommodatie kenbaar te maken. U kunt kiezen uit posters voor volwassenen of voor de speciale Bixie&Friends posters voor de jongste jeugd.

U kunt de posters hier downloaden, zelf printen of bij een lokale drukker laten drukken. Wij adviseren om ze op A3-formaat af te drukken. U kunt ook een pakket met 42 posters (van elke poster drie stuks) op A3-formaat bestellen bij onze partner de FNRS via ondernemersdesk@fnrs.nl. Hierbij duurt het ongeveer 3 werkdagen voordat u de posters in huis heeft. Een pakket kost € 33,70 (inclusief verzendkosten). Geef daarbij aan of u een posterpakket voor volwassenen of Bixie&Friends t/m 12 jaar wilt ontvangen.

Hieronder kunt u de posters bekijken en downloaden, waarmee u eenvoudig ruiters en begeleiders kunt attenderen op de geldende coronamaatregelen op uw accommodatie.

Holzik Stables geeft een mooi voorbeeld hoe de posters te gebruiken in een video instructie: Holzik Stables instructievideo

       

Download hier de posters

Ander Nieuws

  • EK Jeugd: Robin Heiden zit de Duitsers op de hielen
    EK Jeugd: Robin Heiden zit de Duitsers op de hielen
  • 2 september KNHS College Tour Artrose bij paarden
    2 september KNHS College Tour Artrose bij paarden
  • Waarom het NK Springen ondanks de hitte is doorgegaan
    Waarom het NK Springen ondanks de hitte is doorgegaan