­ Protocolsjabloon voor uw paardensportaccommodatie - KNHS

Protocolsjabloon voor uw paardensportaccommodatie

Vanaf maandag 11 mei mogen naast kinderen en jeugd t/m 18 jaar, ook volwassenen weer samen buiten sporten als het gaat om sporten waar niet direct contact tussen de sporters noodzakelijk is. De paardensport valt hieronder.

Het kan zijn dat uw gemeente om een aanvullend protocol specifiek voor uw paardensportaccommodatie vraagt om vanaf 11 mei, naast paardensportactiviteiten voor jeugd t/m 18 jaar ook verantwoord paardensportactiviteiten voor volwassenen aan te bieden. De KNHS en FNRS ondersteunen KNHS-verenigingen en FNRS-ondernemers met een sjabloon waarmee u uw eigen verenigings- of bedrijfsspecifieke protocol kunt opstellen. Bespreek wat de mogelijkheden zijn op uw paardensportaccommodatie binnen de huidige maatregelen zodat u zich goed kunt voorbereiden. 

Er kunnen verschillen tussen gemeenten ontstaan. Kijk niet naar hoe buren of andere paardensportaccommodaties de regelgeving interpreteren, maar maak keuzes op basis van de wettelijke voorschriften.  

Het protocol bestaat uit verschillende gearceerde delen. In de geel gearceerde tekst kunt u de gegevens invullen voor uw accommodatie. De groen gearceerde tekst is een korte uitleg over het betreffende onderwerp, deze groene tekst kunt u weghalen in uw definitieve protocol.

Download het protocolsjabloom in MijnKNHS
U kunt het voorbeeld protocolsjabloom downloaden in uw organisatieportaal in Mijn KNHS onder werkmap sportaanbieders of per mail opvragen bij onze sportaanbiedersdesk: sportaanbiedersdesk@knhs.nl

 

Ook interessant:

 

 

Ander Nieuws

  • Gratis online masterclass startpashouders
    Gratis online masterclass startpashouders
  • #WOENSDAGWELZIJNSWEETJE RUWVOER
    #WOENSDAGWELZIJNSWEETJE RUWVOER
  • Disciplinewissel
    Disciplinewissel