­ PHO Regio Noord-Holland - Ronald - KNHS

PHO Regio Noord-Holland - Ronald

Ronald Beukers, eigenaar van FNRS Manege Beukers in Oudkarspel en Allround Instructeur ORUN niveau 4.

Manege Beukers, een van de modernste maneges in Noord-Holland, is geopend sinds november 2005. Het moderne en vooral functionele bedrijf, gelegen in Oudkarspel en grenzend aan het recreatiegebied Geestmerambacht, biedt ruimte aan 136 pony’s en paarden die gestald worden in zeer royale stallen van 3 x 3,5m.

Een buitenbak van 45 x 100m biedt veel ruimte voor training. In de grote overdekte binnenhal van maar liefst 30 x 100m kan bij alle weersomstandigheden gereden worden. Verder bieden de weilanden rondom de gebouwen volop gelegenheid tot weidegang. Manege Beukers is een door de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) goedgekeurde stal met vijf kwaliteitssterren. Wij zijn in het bezit van het unieke Certificaat Veilig Paardrijden van het Nederlands Keurmerkinstituut.

Een ultramoderne overdekte stapmolen, paddocks en een longeercirkel staan ter beschikking van de klanten van Manege Beukers. Voor de bezoekers is er een sfeervolle kantine met zowel zicht op de buitenbak als op de binnenhal. Kortom, het hippische adres voor al uw wensen. Dit is een ultramodern, functioneel bedrijf in een prachtige omgeving.

Manege Beukers biedt de FNRS-KNHS Ruiteropleidingen aan, organiseert Proevendagen en is deelnemend bedrijf in de FNRS-KNHS Springcompetitie. Ook KNHS spring- en dressuurwedstrijden worden regelmatig georganiseerd i.s.m. de  rijvereniging Beukers Hippix. Daarnaast is Manege Beukers gastterrein voor diverse evenementen.

Vind mij op mijn bedrijf: Manege Beukers (manege-beukers.nl)

 Manege Beukers

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
  • Wisseling proeven Paardrijden.nl
    Wisseling proeven Paardrijden.nl
  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson