­ PHO Regio Overijssel - Estelle - KNHS

PHO Regio Overijssel - Estelle

Estelle van der Zanden, bedrijfsleider Manege Klein Oever in Balkbrug

Manege Klein Oever beschikt over een ruime accommodatie, een zeer grote rijhal, een buitenbak en zandpistes waar de lessen gegeven worden. Er is een groot aantal paarden en pony’s dat geschikt is voor de beginnende tot de gevorderde ruiters, op recreatief- en wedstrijdniveau. Zo zijn voor de gevorderde ruiters zelf gefokte KWPN-paarden beschikbaar en voor de kinderen de pony’s. Manege Klein Oever biedt afwisselende lessen aan uit de FNRS-KNHS Ruiteropleidingen die passen bij het niveau van de ruiter met proevendagen, waarbij de F-proeven gereden kunnen worden. De instructeurs op Klein Oever zijn zelf ook actief betrokken bij de paardensport, zowel in de dressuur als in het springen. De Manege neemt deel aan de FNRS-KNHS landelijke Zitcompetitie en Springcompetitie.  

Voor zowel de beginnende als de ervaren ruiter worden er KNHS-dressuurwedstrijden georganiseerd op Klein Oever. Je kunt ook een KNHS Startpas aanvragen via Klein Oever.

Het Reestdal ligt binnen handbereik voor een buitenrit door de natuur. Na de les is er altijd gelegenheid om met de groep een hapje en drankje te nuttigen in de ‘manegekroeg’. 

Je vind mij op mijn bedrijf: Manege - Klein Oever

 

 

 

 

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
  • Wisseling proeven Paardrijden.nl
    Wisseling proeven Paardrijden.nl
  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson