­ PHO Regio Zeeland - Margitta - KNHS

PHO Regio Zeeland - Margitta

Margitta Rodrigues das Chagas - Meerman is beheerder van Ruitersport vereniging Scheldestad en bestuurder in het KNHS regiobestuur Zeeland als secretaris.

Even voorstellen: Ik ben geboren in Vlissingen en daar eigenlijk altijd blijven wonen. Ik ben getrouwd en heb 1 dochter. Sinds heel jong altijd al helemaal gek van paarden. Na diverse verzorgpaarden kocht ik op mijn 22ste mijn eerste eigen paard. Nu hebben mijn dochter en ik samen een paard. Naast het rijden etc. ben ik al jaren actief als vrijwilliger in diverse rollen binnen onze ruitersportvereniging: bestuur, evenementencommissie, wedstrijdsecretariaat en als secretaris van de KNHS Regio Zeeland. Dit doe ik met heel veel plezier.  En nu dus ook actief binnen het Platform Hippische Ondernemers! 

De manege-vereniging: Ruitersportvereniging "De Scheldestad" is geen commerciële manege, maar een dynamische vereniging met statuten en een huishoudelijk reglement. De manege is opgericht in september 1971. Dat wij een vereniging zijn, betekent, dat behalve het lesgeven en de verzorging van de paarden, al het werk door vrijwilligers wordt gedaan. We zijn als manege ook aangesloten bij de FNRS.

Je vindt bij ons 2 schuren voor stallen en opslag, 2 buitenbakken 25 x 50 en 25 x 65 met eb- en vloed bodem. Een binnenbak 26 x 52 met  eb- en vloed bodem, paddocks, wasplaatsen buiten en de kantine "De Ruif". Naast de paarden en pony's van de manege zijn er ook enkele boxen beschikbaar voor pensionklanten. 

Vind mij op mijn accommodatie: www.scheldestad.nl

Oefenspringen 20 januari 2018

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
  • Wisseling proeven Paardrijden.nl
    Wisseling proeven Paardrijden.nl
  • In Memoriam: Henk Richardson
    In Memoriam: Henk Richardson