­ Inkoop KNHS producten - KNHS

Inkoop KNHS producten

Sinds mei 2021 zijn Agradi en de KNHS official partners en is de KNHS webshop ondergebracht bij Agradi. De samenwerking is aangegaan voor drie jaar waarbij de focus ligt op de fulfilment van KNHS producten. Deze zijn nu gemakkelijk en op ieder moment beschikbaar voor consumenten en sportaanbieders. Ook de KNHS-FNRS ruiteropleiding boeken en materialen kunnen worden ingekocht in de KNHS webshop bij Agradi met 50% inkoopvoordeel.

Hoe kan ik inloggen als sportaanbieder voor inkoopkorting?
Om als sportaanbieder te kunnen bestellen maak je een sportaanbiedersaccount aan met het verenigingsnummer van de KNHS in de inlogcode. Dit kan eenmalig. Dan wordt ook de 50% inkoopkorting voor sportaanbieders zichtbaar, zodra je op een artikel doorklikt.

Waar vind ik mijn KNHS verenigingsnummer?
Het KNHS verenigingsnummer kun je vinden in Mijn KNHS bij het organisatieportaal en dan bij ‘mijn organisaties’ door op het informatie icoontje te klikken. Deze staat ook op de facturen bij ‘mijn financiën’. Je kunt hiervoor ook contact opnemen met de KNHS Sportaanbiedersdesk. 

Hoe bestel ik boeken en producten?
Sportaanbieders (KNHS verenigingen en FNRS bedrijven) gaan naar Agradi en loggen in met hun sportaanbieders account op KNHS verenigingsnummer (let op, log je in met een persoonlijk account, dan zijn de sportaanbieders kortingen niet zichtbaar). 

Waarom zijn enkele prijzen veranderd?
Met de verschuiving van de KNHS webshop naar Agradi, zijn we veranderd van staffelkortingen naar een vast kortingpercentage, ongeacht de hoeveelheid producten die worden besteld. Een sportaanbieder krijgt standaard 50% inkoopkorting. Hierdoor zijn de prijzen iets veranderd. 

Tussen 2016 en 2019 is er geen prijsverhoging doorgevoerd op onze producten. Alleen in 2019 hebben we de BTW verhoging van 6% naar 9% dat jaar moeten doorvoeren.

Wat zijn de verzendkosten voor ondernemers?
Vanaf bestellingen van € 29  of meer, worden geen verzendkosten berekend vanuit de Agradi webshop. Dit was voorheen standaard € 13,25 per zending vanuit de KNHS.

Is er een verplichte minimale afname?
Er is geen verplichte minimale afname van 10 stuks of meer, zoals voorheen.  Sportaanbieders kunnen dus vanaf 1 stuks al profiteren van de 50%  inkoopvoordeel in de Agradi KNHS webshop.  

Overige vragen
Voor overige vragen, zoals het niet kunnen zien van de inkoopprijzen als je toch als sportaanbieder bent ingelogd of als je graag wil betalen op factuur, verwijzen wij naar Agradi informatiedesk: www.agradi.nl/informatie 

Over Agradi & de  KNHS
Agradi is dé online shop voor de hippische sector. Met meer dan 100.000 producten en 300 merken is Agradi er voor zowel de professional, de hobbyist en de particulier. Het bedrijf begon 22 jaar geleden als postorderbedrijf en is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de grootste totaalleveranciers van ruitersportartikelen in Europa. Bij Agradi geniet je van het gemak van online bestellen en laat je je pakket bezorgen waar en wanneer je maar wilt. Bestel je op werkdagen voor 21.00u, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast profiteer je van gratis verzending wanneer je een bestelling plaatst van minimaal €29 en kun je je pakket tot 90 dagen gratis retourneren.

Agradi verzorgt de gehele logistieke afhandeling inclusief verkoop van de KNHS producten waardoor de KNHS zich kan focussen op haar kerntaken als hippische sportbond. Daarnaast is Agradi official supplier van de kampioensdekens die worden ingezet tijdens de KNHS kampioenschappen. Verder profiteer je als KNHS-lid ook nog eens van deze samenwerking. Je ontvangt namelijk exclusief ledenvoordeel.

Ander Nieuws

  • Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
    Harrie Smolders wint vijfsterren Grote Prijs Sankt Gallen
  • TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
    TeamNL Eventing vierde in Nations Cup Millstreet
  • Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen
    Springruiters TeamNL winnen EEF Nations Cup in Drammen