­ Ruiterpaspoort ontvangen - KNHS

Ruiterpaspoort ontvangen

Het ruiterpaspoort is een handzaam boekje waarin ruiters hun vorderingen gedurende hun ruiteropleiding bijhouden en wedstrijdresultaten worden genoteerd. Het is exclusief beschikbaar voor verenigingen en maneges die zijn aangesloten bij de KNHS.

Het ruiterpaspoort is gekoppeld aan het KNHS-lidmaatschap en geeft toegang tot de ruiteropleidingen van de KNHS en FNRS en de bijbehorende proeven.

Aanvragen van een ruiterpaspoort
Bestaande KNHS-leden kunnen het ruiterpaspoort aanvragen door een mail te sturen naar ledenservice@knhs.nl. Na betaling van € 7,50 krijgt de ruiter het ruiterpaspoort thuisgestuurd. Ook de vereniging kan de leden opgeven via de KNHS Ledenservice. 

Nieuwe leden via een KNHS-vereniging of FNRS-bedrijf kunnen aangemeld worden via mijnKNHS, waarbij de optie 'ruiterpaspoort' wordt aangevinkt. Samen met het KNHS-lidmaatschap, ontvangen de leden thuis hun gepersonaliseerde ruiterpaspoort. 

Meer informatie
Voor uitgebreide informatie over het ruiterpaspoort zoals de regels en voorwaarden, de jaarzegels, het verwerken van mutaties etc. verwijzen we u naar de handleiding ruiteropleiding voor sportaanbieders. Deze handleiding kunt u gratis downloaden via Mijn KNHS. 

Ander Nieuws

  • Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
    Dressuurfanaten gezocht voor de rol als toezichthouder
  • KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
    KNHS bij commissiedebat Den Haag over transport van paarden tijdens warme dagen
  • Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend
    Nederlandse afvaardiging voor WK Voltige jeugd bekend