­ Bixie&Friends ruiteropleiding - KNHS

Bixie&Friends ruiteropleiding

Voor de jongste jeugd t/m 12 jaar is de KNHS gestart met de ontwikkeling van de Bixie&Friends ruiteropleiding en aansluitend het ruiterpakket met Bixie&Friends ruiterpaspoort. Hiermee is het aanbod om te beginnen met paardrijden beter afgestemd op de allerjongste jeugd, hun ouders en instructeurs. Het eerste pilotbedrijf is in november 2019 begonnen met de complete Bixie&Friends ruiterpakketten.

Het Bixie&Friends ruiterpakket maakt het beginnen met paardrijden nog leuker vanaf het eerste begin. Ruiters kunnen eenvoudig KNHS-lid worden via een QR-code op de bar en directe betaling, waarna het Bixie&Friends ruiterpakket met onder meer het nieuwe Bixie & Friends ruiterpaspoort en boekje "Mijn eerste paardrijles", speciaal voor de jongste jeugd t/m 12 jaar wordt toegestuurd. Manege en verenigingen kunnen dit optioneel aanvullen met Bixie&Friends spullen om het nog leuker te maken. FNRS manege De Meiden van Haarman, gingen als eerste manege met het volledige Bixie&Friends ruiterpakket aan de slag. Als de pilot succesvol verloopt en is afgerond, kunnen straks alle kinderen t/m 12 jaar bij KNHS-verenigingen en FNRS-bedrijven starten met de Bixie&Friends Ruiteropleiding en hun vorderingen bijhouden in het Bixie&Friends Ruiterpaspoort. 

 

Snel en eenvoudig inschrijven
Terwijl de ruiters hun eerste groepsles krijgen, kunnen ouders hun kinderen inschrijven als nieuw KNHS-lid via de handige standaard met een accommodatie eigen QR-code.
Deze code hoeft alleen gescand te worden met een mobiele telefoon. Na het scannen komt men automatisch op de inschrijfpagina voor het Bixie&Friends Ruiterpakket voor de betreffende accommodatie. Nadat de betaling is gelukt, is de ruiter direct officieel lid van de KNHS en kan de Ruiteropleiding beginnen. In het Bixie&Friends Ruiterpaspoort worden alle vorderingen van poetsen, rijden, vallen en proefjes op speelse wijze bijgehouden. 

De pilot loopt nog t/m 30 juni 2020 en meer verenigingen en maneges kunnen zich aanmelden via accountmanagement@knhs.nl.  

Het KNHS Bixie&Friends Ruiterpakket bestaat uit:
- KNHS-lidmaatschap voor 1 jaar
- Bixie&Friends Ruiterpaspoort
- Boekje 'Mijn eerste paardrijles'
- 2 keer per jaar het magazine Bixie&Friends op de mat

Deze kan naar keuze worden aangevuld door sportaanbieders met:

- Bixie en Dancer rugzak
- Bixie&Friends poster en ansichtkaart
- Borstel en hoevenkrabber
- Kortingsbon van winkel eigen accommodatie

Heb je als sportaanbieder interesse om vanaf januari 2020 mee te doen met de derde pilotfase of als de pilot is afgerond? Stuur dan een mail met je interesse, naam bedrijf, contactpersoon en gewenste periode naar accountmanagement@knhs.nl en we nemen contact met u op voor een kennismakingsgesprek of werkbezoek.

Categorie: Bixie&friends

Ander Nieuws

  • Nieuw! Boekje Mijn eerste paardrijles met Bixie&Friends
    Nieuw! Boekje Mijn eerste paardrijles met Bixie&Friends
  • FNRS Ruitersportcentrum Ermelo aan de slag met Bixie&Friends Ruiterpaspoort
    FNRS Ruitersportcentrum Ermelo aan de slag met Bixie&Friends Ruiterpaspoort
  • Eerste nieuwe KNHS-leden gestart met het Bixie&Friends Ruiterpakket
    Eerste nieuwe KNHS-leden gestart met het Bixie&Friends Ruiterpakket