­ Eén maand gratis energie - KNHS

Eén maand gratis energie

Wanneer u zich nu aanmeldt bij het Maximaal Advies inkoopplatform betalen wij u het bedrag van uw energierekening van die maand. Ook zorgen wij voor een optimale energie inkoop dat u in de gelegenheid stelt gebruik te maken van de huidige lage energieprijzen. Een win-win situatie dus! Maximaal Advies is Official Partner van de KNHS op het gebied van duurzaamheid.

Energie advies
Als lid van het Maximaal Advies inkoopplatform wordt u volledig ontzorgt op het gebied van energie. Dit betekent advies over de ontwikkelingen op de energiemarkt en hoe daarop in te spelen, onder meer: factuurcontrole, energiebelasting, besparingsmogelijkheden, wetgeving en subsidies. 

Binnen deze zich sterk ontwikkelende branche is het van belang om juist geïnformeerd te zijn en goed te kunnen anticiperen op de mogelijkheden die zich voordoen. Middels een vast maandbedrag garandeert u zich van een continu advies voor een optimaal energiebeleid met behulp van Maximaal Advies.

Energie inkoop
Maximaal Advies neemt de energie inkoop voor u uit handen. U zult uiteraard vooraf geïnformeerd worden over de inkoopstrategie en per periode geeft u akkoord voor verlenging hiervan. Daarnaast zal Maximaal Advies u op de hoogte houden van de mogelijkheden op het gebied van besparen en vergroenen, bijvoorbeeld middels zonnepanelen. Een volledig uitgewerkt en op maat geschreven zonneplan biedt u de juiste inzichten in mogelijke opwekking, investering, subsidies en desgewenst financieringsmogelijkheden. Dit is slechts een greep uit onze diensten, die wij uiteraard toespitsen op uw persoonlijke situatie.

Mijn contract loopt voorlopig nog niet af
Geen probleem, in veel gevallen kunnen wij ook nu al iets voor u betekenen.

Interesse?
Laat uw gegevens achter op onze speciale pagina (klik hier) voor deze tijdelijke actie of stuur een e-mail naar info@maximaaladvies.nl en we zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Voorwaarden:
Dit is enkel van toepassing voor zakelijke afnemers met een minimaal verbruik van € 400 per maand (gas en elektra). Het maandbedrag wordt aan u uitgekeerd binnen 30 dagen na ondertekening van de machtiging. Het eerste maandbedrag wordt pas geïncasseerd wanneer het energiecontract ingaat.

 

Ander Nieuws

  • Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
    Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
  • CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
    CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
  • #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?
    #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?