­ Gratis Zonneplan t.w.v. € 250 - KNHS

Gratis Zonneplan t.w.v. € 250

Wanneer we denken aan verduurzaming is het gebruik maken van zonne-energie een logische eerste stap. De stroom die u daarmee opwekt is namelijk volledig groen én duurzaam. Met de keuze voor zonnepanelen gaat u ook nog eens flink besparen op uw energielasten. Dat maakt zonnepanelen een zeer interessante investering.

Exclusief voor sportaanbieders van de KNHS
Als KNHS sportaanbieder bieden we u tijdelijk een gratis en vrijblijvend Zonneplan t.w.v. € 250,-. Daarmee krijgt u een volledig inzicht over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw dak. U ontvangt een compleet overzicht met een berekening van de te verwachten opbrengst, subsidiemogelijkheden en een berekening van uw eventuele aftrekposten. Tevens bevat het een overzicht van de materialen die het beste passen bij uw huidige situatie en verbruik. 

Gratis en vrijblijvend
Vul het formulier zo compleet mogelijk in en wij zullen u ons Gratis Zonneplan toesturen. Daarnaast sturen we de contactgegevens mee van onze expert op het gebied van zonnestroom en verduurzaming. Zo kunt u altijd bij de juiste persoon terecht met eventuele vragen.

Gratis Zonneplan aanvragen

Ander Nieuws

  • Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
    Edward Gal weer superieur met zijn Totilas-zonen
  • CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
    CAI Kronenberg generale repetitie WK tweespannen 2021
  • #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?
    #Welzijnsweetje: Hoe herken je een gezond paard?