Wedstrijdresultaten van paarden en pony's

Bent u op zoek naar wedstrijdresultaten van een paard of pony die bij de KNHS geregistreerd is? Wij leveren u graag een lijst met alle wedstrijdresultaten. Tot 1 juni 2017 is dat gratis, daarna verandert onze service.

Hoogste klassering: gratis voor leden

In de Paardenzoeker in MijnKNHS.nl staat de hoogste klassering van paarden en pony’s die bij de KNHS geregistreerd zijn. Deze service is gratis voor al onze leden. U ziet de Paardenzoeker na inloggen op MijnKNHS.nl. De hoogste klassering in de Paardenzoeker ziet er als volgt uit:


Lijst met alle wedstrijdresultaten: €5 (vanaf 1 juni 2017)

Heeft het door u gezochte paard of de pony een wedstrijdklassering en wilt u de resultaten van alle gelopen wedstrijden? Bestel de lijst vanaf 1 juni 2017 direct vanuit de Paardenzoeker in MijnKNHS.nl of, als u geen KNHS-lid bent, via www.watkanditpaard.nl. U hebt daarvoor het levensnummer of de naam van het paard nodig en een geldig e-mailadres waar de lijst naartoe gemaild wordt. U betaalt de €5 direct bij bestelling via iDeal of creditcard (Visa of MasterCard). We sturen u de lijst binnen twee werkdagen na betaling op het door u opgegeven e-mailadres. De resultatenlijst ziet er als volgt uit (klik voor een grotere versie):

Categorie: klassering, wedstrijdresultaten, resultaten opvragen

Ander nieuws

  • Tryon 2018: Nederlandse springteam zakt naar vijfde plek in klassement
    Tryon 2018: Nederlandse springteam zakt naar vijfde plek in klassement
  • Tryon 2018: Paradressuurruiters op medaillekoers in landenwedstrijd
    Tryon 2018: Paradressuurruiters op medaillekoers in landenwedstrijd
  • Tryon 2018 Vierspanpaarden goed door keuring
    Tryon 2018 Vierspanpaarden goed door keuring
Wij maken gebruik van cookies Ok