­ Wedstrijdresultaten van paarden en pony's - KNHS

Wedstrijdresultaten van paarden en pony's

Bent u op zoek naar wedstrijdresultaten van een paard of pony die bij de KNHS geregistreerd is? Wij leveren u graag een lijst met alle wedstrijdresultaten. 

Hoogste klassering: gratis voor leden

In de Paardenzoeker in MijnKNHS.nl staat de hoogste klassering van paarden en pony’s die bij de KNHS geregistreerd zijn. Deze service is gratis voor al onze leden. U ziet de Paardenzoeker na inloggen op MijnKNHS.nl. De hoogste klassering in de Paardenzoeker ziet er als volgt uit:


Lijst met alle wedstrijdresultaten

Heeft het door u gezochte paard of de pony een wedstrijdklassering en wilt u de resultaten van alle gelopen wedstrijden? Bestel de lijst direct vanuit de Paardenzoeker in MijnKNHS.nl of als u geen KNHS-lid bent via www.watkanditpaard.nl. U hebt daarvoor het levensnummer of de naam van het paard nodig en een geldig e-mailadres waar de lijst naartoe gemaild wordt.

Aan de lijst met alle wedstrijdresultaten zitten kosten verbonden. U betaalt €5 direct bij bestelling via iDeal of creditcard (Visa of MasterCard). We sturen u de lijst binnen twee werkdagen na betaling op het door u opgegeven e-mailadres. De resultatenlijst ziet er als volgt uit (klik voor een grotere versie):

Categorie: klassering, wedstrijdresultaten, resultaten opvragen

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022
    Deelnemers internationale wedstrijden 5 t/m 11 december 2022
  • Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
    Tweevoudig Olympisch kampioen Salinero overleden
  • Service: hoe vraag ik een klassering of wedstrijdresultaten op?
    Service: hoe vraag ik een klassering of wedstrijdresultaten op?