Selectie WK Jonge Dressuurpaarden 2017

Van 3 t/m 6 augustus 2017 zijn de Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses in Ermelo. Op deze pagina staat alle informatie over het selectietraject: de competitiebepalingen, een schematische weergave van de selectieprocedure, de te rijden proeven en natuurlijk de data van de selectiewedstrijden, de halve finale en de finale.

KNHS−SportsFit selectiewedstrijden (mogelijk gemaakt door Pavo)

Tijdens de selectiewedstrijden en de halve finale wordt één proef gereden: de Preliminary Dressage Test van de FEI voor de betreffende jaargang (zie downloads). Inschrijven voor de selectiewedstrijden kan via MijnKNHS.nl

KNHS−SportsFit halve finale

Tijdens de selectiewedstrijden en de halve finale wordt één proef gereden: de Preliminary Dressage Test van de FEI voor de betreffende jaargang (zie downloads). 

 • Vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017, Etten Leur (vrijdag de 7-jarigen en zaterdag de 5- en 6-jarigen) 

KNHS−SportsFit selectiefinale

De finale wordt gereden over twee proeven: als eerste de FEI Preliminary Dressage Test en als tweede de Final Dressage Test voor jonge paarden voor de desbetreffende jaargang.

 • Donderdag 13 juli 2017, Ermelo (tijdens het NK dressuur)
  1e proef: FEI proef Preliminary Dressage Test
 • Zaterdag 15 juli 2017, Ermelo (tijdens het NK dressuur)
  2e proef: Final Dressage Test

Startlijst selectiefinale vind je in Mijn KNHS

WK Jonge Dressuurpaarden

De Longines FEI/WBFSH World Breeding Dressage Championships for Young Horses zijn van 3 t/m 6 augustus 2017 in Ermelo.Kijk voor meer informatie op www.ermeloyh.com

Over Pavo Sportsfit

Deze non-heating sportmuesli is bedoeld voor paarden die kracht nodig hebben maar die wel beheersbaar moeten blijven.

De ideale energiebron voor een sportpaard is een combinatie van zetmeel en oliën. Zetmeel als snelle energie voor extra 'power' waarbij vitamine E gecombineerd met selenium zorgt voor snelle afvoer van melkzuren. Olie als schone energiebron die geen afvalstoffen zoals melkzuren oplevert en als efficiënte energiebron voor het langer volhouden van de prestatie.

De energie in SportsFit is afkomstig uit zetmeel en een mengsel van sojaolie en lijnzaadolie  waardoor het rijk is aan plantaardige omega 3- en 6-vetzuren. Dit zijn essentiele vetzuren. Omega 3- en 6-vetzuren  zijn als energiebron uitermate geschikt voor langdurige en zware arbeid. Uit onderzoek blijkt dat omega3- en 6- vetzuren bijdragen aan een prachtige vacht. En omega 3 bevordert het (natuurlijk) afweersysteem.

Getoaste sojabonen hebben een hoog gehalte aan lysine, methionine en threonine, dit zijn essentiële aminozuren en de bouwstenen van eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw en behoud van een goede conditie van de spieren.

Meer informatie: http://www.pavo.nl/sport/producten/pavo-sportsfit

Categorie: WK Jonge Dressuurpaarden 2017, WBDCYH

Downloads:

Ander nieuws

 • Vacature Accountmanager Sponsoring (m/v)
  Vacature Accountmanager Sponsoring (m/v)
 • Pas op voor eikels en eikenblad in de wei
  Pas op voor eikels en eikenblad in de wei
 • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 september 2017
  Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 september 2017
Wij maken gebruik van cookies Ok