Bij de startpas opties kan ik alleen kiezen voor pony of Bixie-startpas. Ik kan geen paardenstartpas aanvragen. Hoe kan ik kiezen voor een paardenstartpas?

Om bij de paarden te starten heb je een registratie nodig van een paardenafdeling van een KNHS-vereniging of FNRS-bedrijf, zodat je een paardenstartpas kan aanvragen. Waarschijnlijk ben jij aangemeld bij de ponyafdeling. 

Ben je lid bij een KNHS-vereniging? Om dit aan te laten passen kun je contact opnemen met het secretariaat van jouw rijvereniging om je daar te registreren als lid van de paardenafdeling. Daarna kun je in je Mijn KNHS-account kiezen tussen pony- of paardenstartpas. Als je een registratie hebt bij een FNRS-bedrijf, dan kun je contact opnemen met de KNHS-Servicedesk om je lidmaatschap om te laten zetten.

Heb je al wel een lidmaatschap bij een paardenafdeling? Dan zal je startafdeling nog aangezet moeten worden. Hiervoor kun je contact opnemen met de KNHS- Servicedesk. Een snelle manier om dit te regelen is om een Whatsappbericht te sturen naar 06-22645441. Vermeld hierbij je relatienummer of naam en postcode.