Hoe meld ik me aan voor een nieuwsbrief?

De paardensport is zeer breed georiƫnteerd en dat betekent dat er veel nieuws is. Met de nieuwsbrieven van de KNHS krijg je het belangrijkste nieuws over jouw favoriete onderwerpen automatisch in je mailbox.

Wil je het laatste nieuws automatisch in je mailbox? Meld je aan via MijnKNHS.nl. 

 1. Log in op MijnKNHS.nl of maak een gratis account aan.
 2. Ga naar Mijn Gegevens en dan naar Nieuwsbrieven 
 3. Klik op 'bewerk' en kies welke nieuwsbrief je wilt ontvangen. 

Drie vragen over nieuwsbrieven

 1. Hoe verander ik mijn e-mailadres?
  Je kunt je e-mailadres aanpassen in MijnKNHS.nl.  
 2. Hoe kan ik me afmelden voor een nieuwsbrief?
  Klik op de afmeldlink die bovenaan en onderaan iedere nieuwsbrief staat, of vink de nieuwsbrief uit in MijnKNHS.nl > Nieuwsbrieven en Magazine. 
 3. Welke nieuwsbrieven zijn er? 
  Abonneer je via MijnKNHS.nl op de volgende nieuwsbrieven:
 • Nieuwsbrief Bixie&Friends

 • Nieuwsbrief Wedstrijdsporters

 • Nieuwsbrief voor ruiters (met nieuws over o.a. buitenrijden, het KNHS-ruiterbewijs, de ruiteropleiding, welzijnstips en gave winacties). 

Daarnaast zijn er twee nieuwsbrieven waar je je niet voor kunt aanmelden, maar die automatisch worden verstuurd op basis van je functie en/of kwalificatie:

 • Nieuwsbrief voor officials met nieuws over o.a. reglementswijzigingen. Deze wordt automatisch toegestuurd aan officials en sportaanbieders. 
 • Nieuwsbrief voor sportaanbieders met o.a. het laatste nieuws over de vernieuwde ruiteropleiding, instructie en competities. Deze wordt automatisch toegestuurd aan FNRS-sportaanbieders en KNHS-verenigingsbestuurders.
 • Nieuwsbrief voor instructeurs met o.a. nieuwtjes rondom onze instructeursopleidingen en bijscholingen, maar ook reglementswijzigingen.