KNHS doorlopende reis-en annuleringsverzekering voor jou en je paard

Al vanaf € 4,88 p/maand, inclusief unieke dekkingen voor jou en je paard!
Jouw paard is belangrijk voor jou. Dat begrijpen wij maar al te goed. Op vakantie gaan, met of zonder paard, kan daarom lastig zijn. Je vraagt je af wat er gebeurd als je paard ziek wordt als jij (en je paard) in het buitenland zijn. Kun je dan direct terug en wie betaald de extra kosten? Of als je moet blijven; wie betaald dan de extra kosten voor de stalling?
In samenwerking met Allianz hebben we een doorlopende reis- en annuleringsverzekering samengesteld, speciaal afgestemd op ruiters en hun paarden. 
Premie berekenen

De KNHS doorlopende Reisverzekering is er al vanaf € 4,88 per maand. Bereken jouw premie direct en sluit af als KNHS-lid.

De reisverzekering voor jou en je paard!
  • Het hele jaar onbezorgd op pad
  • Unieke dekkingen voor jou en je paard
  • Een goede standaard dekking
  • Op maat voor iedere reiziger

De verzekering die rekening houdt met jou én je paard

Er zijn maar weinig verzekeringen die rekening houden met paarden. Dat is niet zo gek; niet iedereen kan begrijpen hoe belangrijk een paard is voor zijn eigenaar. Het annuleren van een reis of vakantie vanwege een ziek gezinslid is vaak wel meeverzekerd, maar de extra reiskosten door een ziek of overleden paard worden niet vergoed. Als paardeigenaar kunnen we ons voorstellen dat het daarom spannend kan zijn om op vakantie te gaan. Wellicht ga je niet eens op vakantie, omdat je dit niet durft.

Bij KNHS zijn we ons heel goed van bewust van de rol die paarden spelen in jouw leven. Tegelijkertijd gunnen we jou ook een onbezorgde vakantie. Daarom hebben we deze unieke reisverzekering samengesteld. Dit hebben we samen met Allianz Global Assistance en Zeker in Sport gedaan. Deze partijen zijn thuis in verzekeringen en maken deze verzekering, tegen scherpe premies, mogelijk.

Allianz Global Assistance is marktleider in reisverzekeringen en 24/7 hulpverlening. 

Zeker in Sport is dé tussenpersoon voor sportbonden met kennis over sport en verzekeren. 

 

Het hele jaar onbezorgd op pad, met of zonder paard

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van KNHS geldt het hele jaar door. Je bent verzekerd bij reizen met je paard, maar ook direct verzekerd voor andere reizen. Hierdoor is deze verzekering een goede vervanging van de reisverzekering die je misschien nu al hebt. Je profiteert van unieke extra’s en bent het hele jaar door goed verzekert. Wanneer je overstapt regelen wij het opzeggen van je huidige reisverzekering, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

KNHS Help Center
Kan je het antwoord op je vragen niet vinden? Ons kenniscentrum is de plek waar je alle informatie vindt. Vul je zoekopdracht in en zoek.