­ Al voor 27,50 euro per jaar ben je lid! - KNHS

Al voor 27,50 euro per jaar ben je lid!

Rij je paard, dan ben je lid van de KNHS. Want bij de KNHS leer je paardrijden zoals het hoort, met oog voor jouw veiligheid en welzijn van het paard. Wij zorgen er voor dat je leert paardrijden van gediplomeerde instructeurs op meer dan 300 aangesloten FNRS-maneges en 1.000 KNHS-verenigingen. 

  • Bij de KNHS kun je wedstrijden rijden waar je deskundig beoordeeld wordt. Natuurlijk is daarbij veel aandacht voor fairplay doordat we met elkaar duidelijke regels hebben opgesteld. Onze sportaanbieders (ruitersportcentra en verenigingen) organiseren meer dan 7.000 wedstrijden per jaar waar jij aan deel kunt nemen. Keuze genoeg dus!
  • En dat is nog niet alles. Want wat is er mooier dan genieten van een heerlijke buitenrit. Als KNHS zorgen we er voor dat jij als ruiter op zoveel mogelijk plekken in Nederland over officiële ruiterpaden kunt rijden. Op ons platform buitenrijden.nl vind je alle paden, mooie routes en gave vakanties.
  • En alsof dat nog niet genoeg is regelen we ook nog super mooie kortingen en voordelen voor je. Check hier het actuele aanbod. Bovendien ben je verzekerd op en rondom je paard en krijg je gratis het prachtige en informatieve digitale Paard&Sport magazine of als je 12 jaar of jonger bent ontvang je thuis ons jeugdmagazine Bixie&Friends met leuke strips, posters en do it yourselfs.

Nog geen lid? Word dan lid. Wel lid? Beheer je lidmaatschap 24 uur per dag online via MijnKNHS.nl.