Als KNHS-lid met korting naar CHIO Rotterdam

Heb jij al kaarten besteld voor CHIO Rotterdam? Van 19 tot en met 23 juni is het Kralingse Bos the place to be voor fantastische topsport en gezelligheid! En KNHS-leden krijgen op de tickets van donderdag tot en met zaterdag korting.

Het wordt een bijzondere jubileum editie van het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam. Het CHIO Rotterdam maakt deel uit van de vernieuwde, exclusieve Longines League of Nations™️ en is een belangrijk observatiemoment voor de Olympische Spelen later in het jaar in Parijs. Dit jaar is er naast alle 5* spring- en dressuurrubrieken in het Rotterdam stadion ook weer een tweede piste met een afwisselend programma van openbare trainingen, shows, clinics en een jeugdprogramma op de zondag.

Het is niet alleen vijf dagen fantastische paardensport voor publiek en genodigden, er is ook een gezellig Stroodorp met winkeltjes, F&B en entertainment. Op de vertrouwde plek in het Kralingse Bos. Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische outdoor topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie 75 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is het CHIO Rotterdam het oudste topsportevenement van Rotterdam. 

Bekijk het programma. 

 

KNHS Ledenkorting
Kom je op een van de andere dagen genieten van de paardensport in Rotterdam? Met de onderstaande codes krijg je als KNHS-lid korting op max. 4 entreetickets. 

  • Donderdag 20 juni 50% korting: CHIO-2024-KNHS-donderdag 
  • Vrijdag 21 juni 25% korting: CHIO-2024-KNHS-vrijdag  
  • Zaterdag 22 juni 25% korting: CHIO-2024-KNHS-zaterdag-dag   

 

Koop nu jouw kaarten