Deelnemers internationale wedstrijden 13 t/m 19 mei 2024

Aanstaande vrijdag 17 mei is Equestrian Centre De Peelbergen in Kronenberg de locatie van de LONGINES EEF Nations Cup series. Een competitie voor de Europese landen op driesterren niveau. TeamNL zegevierde vorige week in deze competitie in Mannheim. In Kronenberg stelt bondscoach Vincent Voorn een sterk team op met Mathijs van Asten, Henk Frederiks, Lars Kersten, Michael Greeve en Mel Thijssen. Komend weekend gaat ook in Denemarken een team voor Nederland in de EEF Series van start in de regio Noord.
Verder zijn springruiters van TeamNL op de Global Champions Tour in Madrid, op de 4* wedstrijden in Wiesbaden en Bourg en Bresse en op de 2* wedstrijden in Busto Arsizio (met landenwedstrijden voor de jeugd), Bonheiden, Lummen en Wellington, Heckfield. 
Tot slot nemen Nederlandse eventingruiters deel aan de wedstrijden in het Belgische Orp le Grand en in Chatsworth in Engeland. In Wiebaden is naast het springen ook een World Cup kwalificatie voltige. Nederland wordt vertegenwoordigd door Elle en Marielle van Dijk. Ook is er Nederlandse deelname op de endurancewedstrijd in Olost in Spanje.

Winnende Nederlandse team in Mannheim Foto: EEF