Deelnemers internationale wedstrijden 8 t/m 14 juli 2024

Van donderdag tot en zondag is op de mooie terreinen van Jan Tops in Valkenswaard het Summer Festival 1, het eerste concours van een serie van vijf die deze zomer in Valkenswaard wordt gehouden. In de 4* wedstrijd zijn onder meer Olympiaderuiters Willem Greve, met zijn Olympiadepaard Grandorado TN N.O.P., en Harrie Smolders van de partij.
Maikel van der Vleuten, ook lid van het TeamNL voor Parijs, neemt deel aan het 4* concours in La Coruña. Overige springruiters van TeamNL rijden in Falsterbo, waar ook een 5* Nations Cup wordt gehouden, in Boedapest (met een 3* Nations Cup) en in Chantilly, Biskupiec en het Belgische Courrière.
Voor de dressuurruiters van TeamNL is deze week de 4* Nations Cup op de Falsterbo Horse Show. Daarnaast rijden Nederlandse dressuurruiters in het Franse Deauville waar ook de jeugd goed is vertegenwoordigd.
Ook in Frankrijk, in Jardy, is een eventingwedstrijd met een mooi aantal Nederlandse ruiters. Ze strijden in rubrieken voor jonge paarden tot en met een lange 3*. 

Willem Greve met Grandorado TN N.O.P. Foto: Hippofoto/Dirk Caremans