NHC indoor oefenspringen op zaterdag 6 januari

Zaterdag 6 januari kun je weer deelnemen aan het NHC oefenspringen. Er staat een mooi aangekleed en uitgebreid parcours in de Amaliahal. Het losrijden vindt in de Beatrixhal plaats.

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur kun je één of meerdere parcoursen springen. Het oefenspringen is voor iedereen, je kunt je opgeven van 0.30 tot en met 1.50. Je mag een hoogte lager of hoger starten dan de officiële hoogte waarin je als combinatie startgerechtigd bent. 
 
De kosten zijn € 11,- per parcours (zelfstandig) en € 13,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Er staat een mooi aangekleed parcours in de Amaliahal. Het losrijden vindt plaats in de Beatrixhal.

Klik hier om je aan te melden.
 
Oefenspringen voor stallen en beroepsmatige ruiters donderdag 4 januari
Vanwege de vele aanvragen organiseren we ook oefenspringen voor bedrijven/beroepsmatige ruiters. Je reserveert een tijdsblok en zorgt er zelf voor dat het parcours op een hoogte naar wens staat. De kosten bedragen € 13,- per paard, je kunt onbeperkt gebruik maken van het parcours. Na afloop ontvang je per e-mail de factuur. 
Mail hiervoor naar training@nhcermelo.n

Belangrijk! Na aanmelding voor een oefenevent is het niet mogelijk om jouw start(s) te annuleren. Wanneer je de voorlopige startlijst ontvangt wordt duidelijk aangegeven tot op welk moment je jouw aanmelding kunt verplaatsen naar een volgend oefenevent.