NK Dressuur: Volg het hier

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei is het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo gastheer van het Nederlands Kampioenschap voor dressuurruiters. De beste dressuurruiters en paarden van TeamNL strijden deze dagen om de medailles. Voor de senioren en paradressuurruiters geldt de medaillestrijd bovendien als eerste observatiewedstrijd voor de Spelen in Parijs. Ook in diverse jeugdcategorieën wordt er gestreden om de medailles.

Speciale editie voor TeamNL 
Het NK Dressuur trekt jaarlijks veel enthousiaste fans, ruiters en paarden naar Ermelo, en dit jaar belooft het niet anders te zijn. Met de Olympische en Paralympische Spelen die dit jaar op de agenda staan, zal de strijd tussen onze TeamNL ruiters alleen nog maar spannender zijn. De gehele Nederlandse top staat op de startlijst!  

Diverse extra’s 
Naast topsport biedt het NK Dressuur ook een uitgelezen kans voor bezoekers om te genieten van een gevarieerd showprogramma zoals; de presentatie ‘Train samen naar de top’ onder begeleiding van Romy van Dijk-Froma, Marten Luiten en Jade Reinders, de finale van de FPG, de finale van de viertallen kür op muziek, clincs en speedclasses. Daarnaast zal het strodorp ook dit jaar weer gevuld zijn met leuke stands. 

Volg het NK Dressuur live 
NK Dressuur wordt dit jaar live uitgezonden via www.ClipMyHorse.tv. Van donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei zijn alle wedstrijdonderdelen in beide pistes met een premium abonnement te bekijken. 

Ook zonder premium account is het NK Dressuur online live te volgen. Bekijk het hier!