PiP-team on Tour door Nederland

In 2023 is het team Partners in Paardrijden (PiP) van start gegaan als brug tussen FNRS en KNHS. Zij zijn er speciaal voor manegebedrijven en richten zich met name op Bixie&Friends, de FNRS-KNHS Ruiteropleiding, het Young Leaders Program en de kampioenschappen voor manegeruiters (NK Zitcompetitie, NK Springen Manegeruiters en het NK Carrouselrijden).

Om meer inzicht te geven in de activiteiten van FNRS en KNHS en natuurlijk ook om nóg meer maneges (weer) deel te laten nemen aan de jaarlijkse kampioenschappen voor manegeruiters trekt het PiP-team het land in om in gesprek te gaan met manegehouders. Op acht locaties wordt er uitgebreid stilgestaan bij het PiP-team en de beschikbare producten en diensten. Wat doen zij? Bij wie kan je met je vragen terecht? En op welke manier kan het PiP-team jouw bedrijf van dienst zijn?

Tijdens deze bijeenkomsten, speciaal voor manegebedrijven, vertelt een aantal ondernemers waarom zij (al jaren) deelnemen aan de prachtige en gezellige kampioenschappen (voorheen competities). Hoe organiseren zij het met de ruiters? Wat biedt het hen extra? En wat is het verdienmodel voor hun ruitersportcentrum?

Data en tijden
De bijeenkomsten zijn van 10:00 tot 13:00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en worden afgesloten met een lekkere lunch. Deelname is exclusief en kosteloos voor FNRS-leden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Datum Regio Locatie  Aanmelden 

Dinsdag 14 mei

Gelderland Manege Voorst Aanmelden Gelderland
Donderdag 16 mei Friesland, Groningen & Drenthe Recreatie Centrum Appelscha Aanmelden Friesland, Groningen & Drenthe
Dinsdag 21 mei Utrecht Stal Groenendaal Aanmelden Utrecht
Donderdag 23 mei Noord-Holland Manege Groot Aanmelden Noord-Holland
Dinsdag 28 mei Zuid-Holland & Zeeland Manege Middenhof Aanmelden Zuid-Holland & Zeeland
Donderdag 30 mei Noord-Brabant Manege Thielen Aanmelden Noord-Brabant
Maandag 3 juni Limburg Manege ’t Hetjen Aanmelden Limburg
Dinsdag 4 juni Overijssel Manege Klein Oever Aanmelden Overijssel


Aanmelden

Aanmelden kan via de links in bovenstaande overzicht. 
Wil je meer weten over deze bijeenkomsten voordat je je aanmeldt? Neem dan contact op met Marc Jansen, projectleider van het PIP-team via info@partnersinpaardrijden.nl of 06 31777955.

Graag tot ziens bij één van de bijeenkomsten!