Werken bij de KNHS

Wil jij ook graag werken bij de leukste en één van de grootste sportbonden van Nederland? Kijk dan snel of er een passende vacature voor je bij staat. Werken bij de KNHS betekent een werkplek midden in de paardensport op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. De KNHS vindt het belangrijk een inclusieve en integere werkgever te zijn. We werken altijd vanuit onze kernwaarden: paardvriendelijk, deskundig, duurzaam en gastvrij.

Staat er op dit moment geen passende vacature? Stuur dan gerust een open sollicitatie per e-mail naar sollicitaties@knhs.nl. Op het moment dat er een vacature ontstaat, kijken wij in het bestand of er kandidaten beschikbaar zijn die aan het gestelde profiel voldoen. Is dat het geval, dan worden deze kandidaten meegenomen in de selectieprocedure. 

De KNHS ontvangt veel open sollicitaties. Daarom ontvang je van ons een standaard ontvangstbevestiging. Wij nemen contact met je op wanneer er een vacature ontstaat en wij je in de selectieprocedure betrekken. Je cv en de motivatiebrief worden beoordeeld en maximaal een jaar in portefeuille gehouden, daarna wordt de informatie uit privacyoverwegingen vernietigd.