Tips en instructie

De KNHS biedt naast de ruiteropleiding talloze mogelijkheden om alles te leren over de paardensport. Bij onze Academy vind je hiervoor handige tips en video's, want als ruiter ben je nooit uitgeleerd. Onze experts zoals bondscoaches, (top)ruiters en instructeurs delen graag hun tips en inzichten met jou. Wil je in korte tijd meer te weten komen over houding en zit, aanleuning of over een meer complex onderwerp als biomechanica? Hier zijn handige, korte video's over beschikbaar. Wil je meer de diepte in? Dan kan je een uitgebreide masterclass bekijken op Horseriding.academy.

Tips van onze experts

Instructievideo's

Horseriding.Academy

De paardensport kent vele masters. Wij hebben een aantal van die masters bereid gevonden hun kennis met jou te delen. In deze masterclasses nemen ze jou mee in de verschillende aspecten van de paardensport. Als ruiter is het van groot belang om voortdurend te blijven leren en ontwikkelen. Met deze masterclasses ben je verzekerd van nieuwe inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen.

De masters Alex van Silfhout, Rob Ehrens, Imke-Schellekens Bartels en Marion Schreuder geven hun unieke blik op het leerproces van de ruiter. Daarnaast zijn er masterclasses over bijvoorbeeld longeren en paardenvoeding en zijn ook diverse KNHS College Tours beschikbaar. Deze masterclasses volg je al vanaf € 50,-.

Vind jouw masterclass