Via een vereniging

Er zijn ruim 1400 KNHS-verenigingen in Nederland. Als verenigingslid kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de accommodatie van de vereniging, zoals de binnen- en/of buitenbak, lessen volgen en meedoen aan verenigingsactiviteiten. Om mee te doen aan KNHS-wedstrijden heb je dit verenigingslidmaatschap nodig om een startpas aan te kunnen vragen.

Hoe word ik lid van een KNHS-vereniging?

Kies een vereniging uit die jou aanspreekt. De vereniging meld jou dan weer aan bij de KNHS. Zodra dat is gebeurd, kun je via MijnKNHS online al je wedstrijdzaken regelen, zoals het aanvragen van een startpas of startlicentie.

Wat kan ik met dit lidmaatschap?

Met dit lidmaatschap kun je meedoen aan de activiteiten en lessen bij jouw vereniging, krijg je 2x per jaar Paard&Sport Magazine gratis thuis en profiteer je van alle voordelen van het KNHS-lidmaatschap, waaronder de verzekeringen en korting op producten en evenementen. Met een verenigingslidmaatschap kun je bovendien een startpas aanvragen om mee te doen aan officiële wedstrijden.

Wat kost het lidmaatschap via een KNHS-vereniging?

Het lidmaatschap van de KNHS kost in 2018 € 21,75 per kalenderjaar, de contributie van je rijvereniging of ponyclub varieert (vraag dat dus even na). Wil je officiële KNHS-wedstrijden rijden, dan heb je een startpas of startlicentie nodig.

Hoe kan ik dit lidmaatschap verlengen of opzeggen?

Het lidmaatschap van de KNHS geldt per kalenderjaar en wordt aan het eind van ieder jaar automatisch verlengd. Wil je dat niet, meld je dan zo snel mogelijk af bij de vereniging, maar in ieder geval voor 30 november. Je startpas kun je op ieder gewenst moment alvast afmelden via MijnKNHS.nl.

Categorie: lidmaatschap, lid worden

Downloads:

Ander nieuws

  • Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online
    Startlijsten KNHS Indoorkampioenschappen Subtop staan online
  • Nieuwe praktijklocatie voor paardensportopleidingen Aeres MBO Barneveld
    Nieuwe praktijklocatie voor paardensportopleidingen Aeres MBO Barneveld
  • Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking
    Harry’s Horse en KNHS verlengen samenwerking
Wij maken gebruik van cookies Ok